OVO MORATE DA PROBATE: Tri noviteta u seksu koja će vam promeniti život

Neki ljudi nikako da se zasite istraživanja na polju seksa i večito su u potrazi za novitetima. Ukoliko ste i vi jedan od njih, saznajte koje to seks-igrice polako vladaju spavaćim sobama širom sveta

  • 8

Osobe koje vole da eksperimentišu u seksu oduševiće se predstojećim novitetima. Naime, trendovi u seksu se menjaju, baš poput onih u modi.

Jeste li znali da postoji 8 vrsta orgazama? Saznajte da li ste ih sve doživeli

Ovo je 5 muških, najmračnijih seksualnih fantazija, koje vam ni u ludilu ne bi priznali!

Naravno, postoje neke seks-poze koje će uvek biti na prvom mestu, neprevaziđene, ali večito osvežavanje i istraživanje na polju seksa, dovodi do mnogih otkrića i konstruisanja raznih seksi novotarija.

Ovoga puta, reč je o tri nove ideje koje će vaše noći učiniti strastvenim, a orgazme eksplozivnijim. Neminovno je da ćete i vi i vaš partner uživati više. Stoga, šta čekate? Bacite se na akciju.

Okrenite mu leđa

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Tokom misionarske poze iznenadite svog partnera. Dok on bude ležao, zajašite ga tako što ćete mu okrenuti leđa, a potom u klečećem položaju pomerati kukove gore-dole. Ovim pokretima ne samo da ćete zategnuti guzu, već ćete i svom dragom priuštiti fantastičan pogled, a samim time i eksplozivniji orgazam.

Ležeći doggy style

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Mnogo je načina na koje od sasvim obične poze možete da napravite seksi spektakl. Ovoga puta treba da probate nešto drugačiji doggy style. Spustite se na stomak i dopustite mu da uđe u vas. Potom zategnite svoje trbušne mišiće i podignite se na ruke, a njegove ruke neka pridržavaju vaše kukove, kako bi cela akcija bila stabilnija.

Carstvo lateksa

Foto-ilustracija: Foter.com / c@rljones [modelling] Foto-ilustracija: Foter.com / c@rljones [modelling]
Haljine od lateksa su sve popularnije, ne samo u spavaćim sobama već i na sceni. Mnoge poznate svetske dame su iskoristile prednost ovog nekadašnjeg fetiš trenda da zasene publiku pa je popularizacija seksi lateks komada dostigla visok nivo za veoma kratko vreme. Ukoliko želite da uzbudite svog muškarca do te mere da nećete dugo moći da mu izbijete sliku iz glave, opredelite se za neki lateks seksi komad odeće. Nećete zažaliti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Greko

    19. avgust 2016 | 23:11

    Prvo da probam sex, za ostalo ima vremena.

  • проклети зечеви

    19. avgust 2016 | 23:29

    e moji vi, pa to je vec sve izaslo iz trenda vec

  • @Жика Живац@

    20. avgust 2016 | 00:19

    Ma kad jurne krv,kidam naglavacke ako treba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA