Prave muškarčine znaju kako da zadovolje ženu! Naučite i vi šta treba da radite da bi vrištala od zadovoljstva

Muškarci često ne znaju šta tačno treba da rade da bi zadovoljili ženu, a sada je konačno otkriven pravi recept

  • 21

I predigra i seks su važni, naravno, ali šta mislite, šta ima veći uticaj na to da li će žena doživeti orgazam?

Seks za vreme menstruacije – da li je to pametno?

Nakon nebrojenih saveta o predigri, oralnom seksu, manuelnoj stimulaciji, upoznavanju ženske anatomije i načina na koji "radi" žensko telo, na kraju, ipak, ispada da klasičan seks malo šta može da zameni.

Predigra je odličan način da muškarac "izdrži" duže, ali utiče li to zaista i na nivo zadovoljstva žene?

PREDIGRA JE PRECENJENA

Iznenađujuće, rezultati nove ankete pokazuju da malo zagrevanja pre same akcije uopšte nije garancija da će njen užitak biti veći. Studija objavljena u Žurnalu seksualne medicine, ukazuje da je sam seks ipak važniji od predigre.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U anketi na temu seksualnih navika, učestalosti orgazma i prosečnog trajanja odnosa, učestvovalo je 2.300 žena. Rezultati kažu da predigra u proseku traje petnaestak minuta, a sam čin seksa koji minut duže.

Neočekivano, ispostavilo se da činjenica hoće li žena doživeti orgazam ili ne, više zavisi od trajanja seksa koji uključuje penetraciju, nego od vremena posvećenog predigri.


TREBA DA TRAJE ŠTO DUŽE

Ako odnos traje do 10 minuta, orgazam će (najčešće) doživeti svaka druga žena. Ali, ako odnos traje duže, recimo 11 do 20 minuta, procenat žena koje će doživeti vrhunac raste na 62 odsto, dok će tokom odnosa koji traje duže od 20 minuta 72 posto žena doživi orgazam "gotovo svaki put".

Autori studije, profesor Stuart Brodi sa Univerziteta Vest of Scotland, i profesor Peter Veiss, s Karlovog sveučlišta u Pragu, zaključili su da "uprkos pretpostavkama mnogih seksualnih terapeuta i edukatora, više pažnje treba posvetiti poboljšanju kvaliteta i produženju trajanja same penetracije, a ne predigre ".

I to ne bi bilo loše, ako uzmete u obzir da, koliko god se mi "hvalili" da nam u krevetu nema ravnih, prosečni seks traje tri do osam minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lalans

    29. avgust 2016 | 23:51

    Ovaj jebo nije

  • Dragan

    30. avgust 2016 | 19:37

    Posle seksa kakav god bio, uzmes i obrises se zavesom da vidis kako ce da vristi!!!!

  • Neša

    30. avgust 2016 | 16:17

    Ne znam je te detalje. Meni devojka kaže da legnem, a ona sve uradi da sebi ugodi. Sve što hoće radi sebi sa mnom i kako hoće. Eto, tako ne mogu biti kriv nikako ako nešto ne valja. Zato drugari, ruke pod glavu, pa nek rade sebi šta god hoće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA