BURITO, BANANA, KUKA, RAKETA: Postoje 4 vrste muških penisa! Koji je vaš? (FOTO)

Postoji nekoliko vrsta penisa sa kojima se žene mogu susresti. Razlike se tiču oblika i veličine, a svaki od njih ima, kako svoje prednosti, tako i svoje mane

  • 12

O veličini muškog “ponosa” se često polemiše, ali se manje govori o njegovim oblicima. Naime, postoje četiri vrste penisa koji se međusobno razlikuju kako po svojoj veličini, tako i po obliku. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane, a kako biste sledeći put znali s kim ili s čim imate posla, vreme je da saznate na kakve sve primerke možete da naiđete.

Burito

Reč je o ogromnom penisu čiji je oblik nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine. Muškarci s takvom opremom ispred svoje buduće partnerke izvade “čudovište” ne razmišljajući o tome kakav strah takva veličina izaziva. Iako kod mnogih žena burito penis izaziva neprijatnost i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispunjava, stvarajući velik pritisak i stimulaciju svih oblasti.

Mane: Muškarci s takvom opremom mogu da budu preponosni na svoju veličinu zbog čega mogu biti agresivni, jer neretko zaborave da je vagini potrebno vreme za zagrevanje kako bi se rastegnula i kako bi se izbegnuo bol. Seks s muškarcem koji ima velik penis zaista može biti neprijatno iskustvo, a nije isključeno ni da neke žene, čim ga ugledaju, neće hteti seks.

Foto: Profimedia/Alamy, flickr/Dorotka Leśniańska Foto: Profimedia/Alamy, flickr/Dorotka Leśniańska

Banana

Baš kao banana, neki su penisi zakrivljeni prema gore.

Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gora ima priliku stalno da stimuliše gornji deo vagine , u kojem se nalazi G-tačka. To konstantno trljanje može da rezultira vrlo dobrim seksom, čak i ako muškarac ima lošu tehniku.

Mane: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i izvinjavaju za “nakazan” oblik svog polnog organa. Međutim, ni sami nisu svesni koliko zapravo takav oblik dobro deluje na ženu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Kuka

Slično, ali suprotno od banane, penis je zakrivljen prema dole.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa doggy style je odličan, jer penis zakrivljen prema dole u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku, a dobra je i poza kad je partnerka gore, leđima okrenuta ka licu muškarca.

Mane: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimuliše onako kako bi trebalo i nema načina da se to ispravi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Džepna raketa

Reč je o malenom penisu, ali koji svakako ne treba potcenjivati .

Prednosti: Kao prvo imajte na umu da su mali vibratori nazvani “džepna raketa” jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza za njih su dobre i misionarska i doggy style. Osim toga, zahvalniji su za oralni seks.

Mane: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne praktikuje odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome pridavati puno pažnje, samo nastavite tamo gde ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA