NEPOZNATI MUŠKARAC MU JE PRIŠAO I REKAO DA MU JE ŽENA PREZGODNA: Imali su grupni seks, a on nije imao pojma

- Rekao mi da je imao grupni seks sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao šta da kažem - navodi prevareni

  • 1

Supruga jednog anonimnog muškarca, imala je grupni seks, ali on nije bio uključen. U svojoj ispovesti, on navodi da ga je o tome obavestio nepoznati muškarac.

5 žena priznalo da su imale GRUPNI SEKS! Evo šta su rekle kako im je bilo

On je sve ispričao anonimno, jer mu je bilo neprijatno, piše RawConfessions.

- Bio sam na nekom druženju u firmi moje žene. U jednom trenutku prišao mi je neki muškarac i rekao da je imao grupni seks sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao šta da kažem - navodi on.

Nepoznati mu je rekao da je pravi srećnik, jer ima prelepu ženu.

- Pitao sam ga je li imao seks s njom, a on je rekao da nije. Dodao je kako su se samo malo igrali, a on je zapravo sa šefom otišao u zasebnu prostoriju - objašnjava muškarac.

PROBALA SAM GRUPNI SEKS I HOĆU JOŠ: Šokantna ispovest poznate blogerke

Celo veče muž je ćutao i nije ništa govorio ženi o tom razgovoru s njenim kolegom, ali kad su seli u auto i krenuli kući - on je izgubio živce.

Printskrin: YouTube/hicsuntalieni's channel Printskrin: YouTube/hicsuntalieni's channel


- Rekla mi je da je to uradila na početku naše veze, odnosno dok nam veza još nije postala ozbiljna, već smo samo izlazili. Potom sam je pitao da li očekuje da joj verujem da se sad ne seksa s njima, a ona je odgovorila: "Da".

Muškarac dalje priča da je objasnio ženi da mu je čudno što ga taj dan nije pitala da ide na druženje koje organizuje njena kompanija i da mu je to sumnjivo.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

- Samo mi je kratko objasnila da nikada nisam pokazivao interes da idem s njom - priča muž. - Na to sam joj ljuto dobacio kako ne bih ni ovaj put išao s njom, da sam znao da ću sedeti za istim stolom s njenim kolegom, čiji je penis bio u njoj. I pitao sam je šta misli kako se ja sad osećam kad znam da su je ti muškarci gledali golu.

Žena mu je rekla da je to bilo davno. I to je bio kraj razgovora.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    22. januar 2019 | 02:10

    Ja uopste nisam protiv grupnog sek*a jaga obozava ko nije probo nezna da je to jako lepo ja i supruga smo imali jedne prilike sa parom uz pice i kartanje imali grupni sek* voleli bi opet kadbi nasli neki par ja 60 suprug 62 ako ima takvi neka nam se jave SU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA