IZ MUŠKOG UGLA: Evo kako oni razlikuju dobar od lošeg seksa

Gledajući iz muške perspektive, evo kojih pet stvari prave razliku između dobrog i lošeg seksa

  • 32

Veza nikako ne može da uspe ukoliko nema dobrog seksa. Iako se obično stiče utisak da je muškarcima svaki seks dobar, stvari ipak stoje drugačije.

Evo zašto vam je seks loš!

PROSTO JE: Ove 3 stvari će vam garantovano poboljšati seks

Hemija

Ako želite da seks bude dobar, mora da postoji hemija između vas i morate da budete u tome. Morate to da želete, koliko god to zvučalo kao kliše, piše index.hr.

Opuštenost

Biće čudno i neprijatno, samo ako dopustite da bude tako, otkrivaju muškarci. I zato, prestanite da se stresirate oko sitnica, poput toga da li proizvodite čudne znakove i zvukove.

Foto-ilustarcija: Profimedia, Altrendo Foto-ilustarcija: Profimedia, Altrendo

Predigra

Za neke ljude, putovanje je važnije nego samo odredište. Zato nemojte ići obilaznim putem. Drugim rečima, ne preskačite predigru, koja vas dovodi u seksi raspoloženje.

Partner koji brine o vašem zadovoljstvu

Možete da vidite ako vašeg partnera nije briga za vaše zadovoljstvo, već samo za njegovo, što je ubica svakog seksualnog odnosa.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nove stvari

Najpoželjniji seksualni partneri su oni koji nemaju strah od isprobavanja nečega novog. Zato, komunicirajte, otkrivajte jedno drugom želje i fantazije pa ih ispunjavajte.

Ukoliko je i vama popularna serija "Seks i Grad" jedna od omiljenih, pogledajte kako sada izgleda Zverka, jedan od glavnih glumaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    28. novembar 2016 | 00:39

    Retko da sam od svojih drugara cula da su imali los sex...vise ih dele da dobre i odlicne...:-)

  • Marko cg

    28. novembar 2016 | 08:43

    Kada opustis curu...i ophodis se prema njoj kao prema princezi sa manirima njezno dzentlmenski seks mora da bude odlican:)

  • Noćna ptica

    28. novembar 2016 | 08:20

    Ajmo,.. nek' muškarci kažu nešto na ovu temu, ako hoće da opovrgnu onu staru narodnu 'Što u carice, to u magarice' ... Šta je istina od svega toga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA