Moćno sredstvo za potenciju, koje se ženama NIKAKO neće svideti!

Poznato je da žene padaju na romantiku, poneku sveću, i prigušeno svetlo. Međutim, muškarci ako želite da date sve od sebe u krevetu, na ove rituale slobodno zaboravite.

  • 16

Donedavno se smatralo da je nedostatak seksualne želje problem sa kojim se primarno susreću samo žene, međutim sve više muškaraca starijih od 40 godina pogađa impotencija. Pad libida varira ovisno o godišnjim dobima, a naučnici su odlučili da provere da li to ima veze sa uticajem okolnog svetla.

 

DOKAZANO: Lepe žene su opasne po zdravlje muškaraca

 

Zašto je muškarcima bitno da imaju VELIKI PENIS?

 

Mnogim muškarcima koji pokušavaju da zavedu ženu, prvo na pamet padne prigušivanje svetla za stvaranje romantičnog ugođaja, piše Mirror.

 

Ipak, upravo to ne bi trebali da rade ako žele pokazati najbolje od sebe u krevetu.

 

Jarko svetlo, baš kao i ono dnevno, podiže nivo testosterona i može utrostručiti nivo užitka, pokazalo je najnovije istraživanje.

 

Tim italijanskih naučnika sa Univerziteta u Sijeni ispitao je 38 muškaraca koji se bore sa niskim nivoom seksualne želje. Da bi se proverila teorija, muškarci su podeljeni u dve grupe.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Kroz dve nedelje, jednu grupu muškaraca svako su jutro dovodili u prostoriju s jarkim svetlom. Nakon tog perioda izmerena im je nivo testosterona te je uočeno kako je ona znatno porasla u odnosu na drugu grupu muškaraca koji nisu bili izlagani jarkom svetlu.

 

Rezultati istraživanja prezentovani su na godišnjoj konferenciji European College of Neuropsichopharmacologi (ECNP) u Beču.

 

Pogledajte i šta se krije iza preteranog izliva nežnosti.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    20. septembar 2016 | 17:14

    Muskarca pali ono sto vidi....zato i vole svetlo, da bi sto bolje sve videli:-)))).moj obozava da popali sva svetla i gleda kako i odakle sve ulazi:-))))) i kako izgledan dok mu svasta radim.....

  • Luna

    22. septembar 2016 | 00:01

    Mrzim svetlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA