Ovo je pravi razlog što vas je OSTAVILA, ali ju je bilo BLAM da vam kaže!

Nema ničeg goreg kad neko reši da raskine s vama, pa počne s onim "Nisi ti, ja sam...". Nažalost, ponekad zaista jeste vi u pitanju, odnosno vaše umeće u seksu

  • 8

Bez obzira koliko volite svog dečka ili devojku, loš seksualni život vremenom će uticati na ostale aspekte vaše veze. Dok većina o ovom problemu slabo govori, neki su o tome i otvoreno progovorili, a neki su čak i otkrili da varaju svoje supružnike kako bi se zadovoljili.

Ovih šest seksualnih iskustava devojke nikada neće zaboraviti!

Devojke, ako ovo uradite, pašće mu!

Svoje doživljaje i iskustva lošeg seksa ljudi su ispričali na Whisper, aplikaciji na kojoj možete deliti svoja iskustva o različitim temama potpuno anonimno. Najbolje od njih izabrao je portal BuzzFeed.

- Moj dečko nije dobar u krevetu. Pokušala sam mu reći ali to jednostavno ne ide. Nikad nisam zadovoljena, a mislim da on nema pojma o tome.

- Seks je bio toliko loš da sam lagala da nemam više kondoma samo da ne pokuša opet.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Moj muž i ja čekali smo da se venčamo pre nego što spavamo zajedno. Sad sam pet godina u braku s čovekom koji me ne može odvesti do orgazma.


- Napokon sam spavao sa devojkom iz mojih snova i bila je grozna u krevetu. Nije znala ništa.

- Moj muž je sve lošiji u seksu. Ne znam kako da mu to kažem. Nekad je bio dobar, ali sad se više ne trudi da me zadovolji.

- Stidim se što sam loša u seksu. Zadnji put kad smo to radili bukvalno sam rekla: Ja nisam dobra u ovome. Sišla sam s njega i otišla u krevet. I to usred akcije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Moja devojka je stvarno loša u krevetu i nikad ne želi da isproba nove poze. I dalje je volim ali ne znam koliko dugo ću moći živeti ovako.

- Volim svog muža mentalno ali on je grozan u krevetu. Varam ga kako bih dobila šta želim u fizičkom smislu.

- Moj muž me nikad nije odveo do vrhunca ali ja glumim svaki put. Volim ga više nego išta na svetu i ne želim da ga povredim.

- Moj dečko mi kaže da sam loša u krevetu, a on ... On mi kaže da gledam porniće da se "pripremim ". Šta se dogodilo s predigrom.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Volim svog dečka s kojim sam četiri godine u vezi ... Ali jako je loš u krevetu. To sve zajedno traje dva minuta.

- Naš seks je jako loš. Uz njega se osećam kao da sa mnom nešto nije u redu.

- On je katastrofa u seksu. Uvek želi polako, a to nije moja" stvar .

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Moj bivši želi da se pomirimo. Inače je super prema meni, ali seks je užasan. Ne želim ga nazad zbog toga i ne znam kako da mu to kažem.

Evo i gde Beograđani najčešće idu kako bi vodili ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    15. oktobar 2016 | 23:30

    Ostavila vas je jer nije znala da učini da je poželite. Da nije uvek bila u kućnom izdanju, da je koristila sexy veš, da vas je izazivala, dobila bi ono što joj treba. Muškarci su vizuelna bića, i svi si isti, ili bar slični u tome. Znam da svaki može skoro uvek, samo ga treba vizuelno privući, i to SVAKI PUT pre akcije. Svakako mu nije privlačno da se samo istuširate i legnete. Šta je sa maštom!? Promenite mesto, osvetljenje, veš, nabacite šminku iznenada, idite iz čista mira u neki obližnji hotel... Goreće od želje za još i još, svaki dan.

  • Milena

    16. oktobar 2016 | 01:33

    Ja nikad ni jednog dečka nisam ostavila. Naprotiv.

  • Anakonda Nbg

    15. oktobar 2016 | 20:11

    Nemam takva iskustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA