Primoravala me je na seks po priručniku! Evo šta sam morao da uradim

Šest bivših supružnika priča o tome šta je ubilo njihov brak. Imenitelj je naravno zajednički i tiče se najdublje intime

  • 0

Mladim i srednjim generacijama je sve teže da održe brak. Budući da ljubav danas nije trajna kategorija, recept za duži brak je dobar, strastven, divlji seks, uvek začinjen nečim novim. Ali održavati seks zanimljivim i privlačnim godinama za mnoge parove je veoma težak zadatak.

OVAKO POČINJU SVAĐE: Pet pitanja koja mrzi svaka žena

Naučnici dokazli da možete imati SREĆNIJI BRAK ako ovo budete radili ZAJEDNO!

Koliko je seks bitna stavka u mnogim brakovima, pokazuju činjenice da monotoni seks ili seks jednom u mesec dana, ili čak ređe, može biti jedan od glavnih uzroka za razvod. Naravno, lek možete da nađete, ali najpre morate da postavite dijagnozu vašem seksualnom životu. Priče koje vam prenosimo mogu vam pomoći u tome.

Šest žena i muškaraca, sada bivših supružnika, otkrili su za Women's Health šta je bilo presudno za raspad njihovih brakova.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nikada nismo probali novu pozu

- Upoznao sam svoju bivšu ženu kada sam imao 17 godina i bila je prva žena s kojom sam imao seks. Nakon venčanja upali smo u kolotečinu i nismo znali kako da se iz nje izvučemo. Nakon rođenja deteta i jednog spontanog pobačaja, seks nam više nije predstavljao uživanje. Danas bolje funkcionišemo kao prijatelji i roditelji - ispričao je Lukas (31).

Nije želeo vezu samo sa mnom, prevario me je

- Moj uskoro bivši suprug i ja imali smo različite poglede na seks i on me je prevario. Nakon toga priznao je da ne želi da bude u vezi samo s jednom ženom, pa sam ga ostavila - priznala je Kler (32).


Foto: Profimedia/Eyecandy images Foto: Profimedia/Eyecandy images

Imali smo jedan odnos za godinu i po

- Moj suprug i ja imali smo ukupno tri seksualna odnosa za godinu i po dana braka. To je glavni razlog zašto sam ga ostavila. On nije pokazivao interesovanje za ikakve promene niti imao inicijativu. Smatram da žena treba da bude u braku sa čovekom kojem će biti poželjna i privlačna, poručila je Donora (33).

Bio je sa svim koleginicama, a meni šipak

- Moj bivši je odličan ljubavnik, ali meni nikada nije pružao taj seksualni užitak. Verovatno zato jer me konstantno varao s koleginicama s posla i prostitutkama. Kada sma to otkrila, više nikada nismo spavali zajedno - priznala je Kristl (51).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Terala me je na seks po priručniku

- Moja žena je seks shvatala preozbiljno. Imala je priručnik koji sam morao da pratim i bilo mi je jako teško da seks ne doživljavam kao "posao" koji moram da odradim. Čak i kada je ona inicirala seks, sve korake morao sa da uradim ja. Bilo je to kao obavljanje poslovnih zadataka, a nimalo igre, pojasnio je Džejms (34).

Nisam uvažavao njene želje, bio sam sebičan

- Ja sam bio tipični muškarac kojem ne treba dug seks, a ona je želela da traje duže i da bude intimnije. Nisam prihvatao njene potrebe i nisam joj se dovoljno posvećivao. Zato smo se rastali - priča Lui (51).

Evo šta Srpkinje najčešće kupuju u seks šopovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA