Muškarci, mitovi o ženama u koje vi verujete više ne važe

Šta je danas ženama na prvom mestu? To ni one tačno ne znaju, zato i muškarci treba da prestanu da veruju u mitove o lepšem polu koji ne važe u 21. veku

  • 7

Muškarci se ponašaju kao deca, kad im se nešto svidi, razglase to svima, preziru šoping, vole automobile... neki su od duboko ukorenjenih mitova povezanih s muškarcima. A kakva je situacija ako zamenimo strane?

Prišla je trojici muškaraca, pogledala im ruke, brade i držanje tela i procenila koliki je kome penis! (VIDEO)

SEKS POTEZ DA ONA POŽELI JOŠ: Ako joj ovo uradite, biće vaša zauvek

Evo u šta muškarci veruju kad je reč o ženama, ali nisu (baš) u pravu, tako bar piše Večernji list.

Žene i seks

Verovatno jedan od najčešćih jeste onaj da su žene manje zainteresovane za seks od muškaraca, koji slove za nezasitne kada je o tome reč. Ipak, istina je malo drugačija. Lepši pol je i te kako zainteresovan za seks, ali žene to manje iskazuju jer im se u suprotnom lepe etikete "lakih žena".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Žene i seks za jednu noć

Još jedan od mitova u koji muškarci često veruju jeste da žene retko pristaju na jednokratan seks s neznancem, a povezuju ga s činjenicom da su žene emotivnije i da ne padaju samo na hemiju već im je potrebna i dublja, emotivnija povezanost. Ako je to tako, zašto i s kim onda toliko muškaraca ima jednokratni seks? Nije retkost da ženama treba upravo takav - seks za jednu noć. Razlozi mogu biti različiti. Izišle su iz veze pa traže utehu, ne žele da se vežu, žele da isprobaju nešto drugo...

Žene su opsednute brakom

Još jedan ukorenjen mit je onaj da su žene opsednute brakom. Verovatno je to lako zaključiti jer mnoge žene govore kako od detinjstva sanjaju kako dolaze pred oltar ili matičara u prelepoj haljini i izgledaju poput princeze. Ali žene su danas obrazovanije i samostalnije nego ikada pre i stupaju u brak sve kasnije. Mnoge žele prvo ostvariti finansijsku sigurnost i školovati se, putovati i proživeti dosta toga pre nego što izreknu sudbonosno "da". Mit da su žene opsednute brakom može se povezati sa ženama iz ruralnih prostora i manje razvijenih sredina, gde žene ostaju verne tradiciji da što pre zasnuju porodicu i preuzmu brigu o imanju. Većinu takvih žena ne zanima visoko školovanje niti karijera, a nemaju ni priliku za to u svojim sredinama.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Žene žele više dece

I to se može povezati s prethodnim mitom. Muškarci koji veruju da su žene opsednute brakom lako veruju i u to da žene žele više dece. I ovaj stav protiče pretežno iz nerazvijenih sredina jer moderne žene kasnije ulaze u brak, a ako se na njega i odluče, tek posle 30. se odlučuju na trudnoću, dok u ruralnim krajevima žene neretko u tim godinama imaju već i nekoliko dece.

Žene ne privlače "dobrice"

Istina je da će mlađe žene radije birati "nevaljale" momke za kraće veze ili seks za jednu noć, ali ako traže sigurnost u vezi i stabilnost na duže staze, "nevaljali" dečaci ostaju samo uspomena na mladost. Žene će za životnog suputnika pre izabrati "dobricu" jer takvi tipovi pružaju sigurnost i podršku u zajedničkom životu i stvaranju zajedničke budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    8. oktobar 2016 | 16:00

    Da se ne lazemo...sve zene zele situiranog muskarca,pored koga ce se osecati sigurno I zasticeno...da bude uspesan u svom poslu...da bude duhovit...da bude dobar u sexu...i naravno da je voli...

  • Mc Tavish

    7. oktobar 2016 | 17:08

    A zene i novac?

  • Bojan

    7. oktobar 2016 | 18:20

    A muskarci traze one koje se ne prave pametne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA