O čemu muškarci stvarno maštaju u seksu

Mada se čini da je deo muškog mozga zadužen za fantaziranje o seksu jedan nepregledan kosmos, postoje maštarije zajedničke većini muškaraca

  • 14

Iako muškarci češće priznaju svoje seksualne fantazije i govore o njima, ženama često nije jasno o čemu muški mozak mašta kada je seks u pitanju. Taman pomislite da ste otkrili ono što ga pokreće, a ono iskoči nešto sasvim treće.

BIČEVANJE, MASKIRANJE, SNIMANJE: Ove seks-fantazije ćete sigurno ostvariti, ako već niste!

Proverite da li ste i vi VOAJER! Iznenadićete se koliko ljudi jeste

Ovom problemu pokušala je da doskoči seksualna terapeutkinja dr Anđela Brokman, koja je za Sundai Vorld otkrila 10 najčešćih muških seksualnih fantazija sa kojima se susrela u karijeri terapeuta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

1. Oralni seks

Razne varijacije oralnog seksa - od dugotrajnog koji mu pruža partnerka do divljih orgija u kojima ga zadovoljava više žena odjednom. Muškarci često maštaju i o pozi 69, te doktorka savetuje ženama da je što češće omoguće svom partneru.

2. Trojka

Kada razmišljaju o grupnom seksu, trojka im je najčešća seks fantazija. Trojka koja uključuje dve žene, naravno, jer je fantazija o seksu sa još jednim muškarcem mnogo ređa.

3. Varanje

Dr Brokman otkriva da je dosta njenih pacijenata maštalo o seksu s drugom osobom dok su bili u naizgled srećnim vezama. Upozorava da pri ovakvoj maštariji valja preispitati kvalitet i učestalost seksualnih odnosa u vezi ili braku.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Trljanje penisa između grudi

Muškarcima je ova scena san snova. Veliki broj njih često mašta o tome da će njihova partnerka uzeti stvar u svoje ruke, odnosno između svojih grudi. Brokman kaže da ova vrsta seksualnog kontakta nije uvek ostvariva, te da je potrebno malo više truda da bi se partneri uvežbali.

5. Seks za vreme vožnje

Oralni seks dok on vozi, ili skidanje partnerke na suvozačevom mestu koje rezultira divljim seksom negde usput je jedna od najčešćih i najlakše ostvarivih seksualnih fantazija što se tiče muškaraca. Ipak, pripazite na pedalu gasa i saobraćajna pravila.

6. Seks na plaži

Seksualna fantazija koju podjednako često imaju i muškarci i žene. Ljude uzbuđuje more, toplota, ali i opasnost da će u trenutku snošaja neko naići.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

7. Voajerizam i snimanje

Muškarci maštaju, tvrdi dr Brokman, da gledaju ženu koja se skida u stanu preko puta, te joj prilaze i odvode u krevet. Takođe, mnogi od njih žele da snimaju seks, ali tu ideju ne iznose svojoj partnerki zbog straha od odbijanja.

8. Seks s nepoznatom ženom

Muškarci ovu fantaziju vrlo često i ostvaruju, a kada je reč o dugim vezama i brakovima, dr Brokman smatra da se muškarcu može omogućiti da je ostvari na neki način tako što ćete u seksualne odnose unositi nove, do sada neisprobane stvari. Ili obojiti kosu.

9. Žele da gledaju dok žena masturbira

Muškarci obožavaju da gledaju i slušaju svoju partnerku dok se samozadovoljava.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

10. Rob i podređeni

Veliki broj muškaraca mašta da će jednog dana postati rob ženi koja će ih tući, naređivati im i vezivati ih. Muškarci generalno vole kada žena preuzima inicijativu, pa dr Brokman savetuje ženama da se pod hitno opuste i prirede svom muškarcu sve što jednom i drugom padne na pamet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    4. decembar 2016 | 13:02

    Ako vase mastarije nisu vezane za partnerku/partnera u krevetu, ozbiljno preispitajte svoju vezu.

  • Bizon

    4. decembar 2016 | 11:29

    Sinoc obukao trenerku bez gaca a bile nam zenine drugarice na zezanje, pogled ne skidaju..

  • Bizon

    3. decembar 2016 | 23:37

    Na svaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA