Postoje samo 3 razloga zbog kojih se muškarac ženi ne javi posle seksa

U ovakvim situacijama se svaka žena pita šta je uradila pogrešno, a jedino neispravno je zapravo to pitanje

  • 5

Muško-ženski odnosi su oduvek bili komplikovani, a žene su sklone tome da uvek traže krivca u sebi. Međutim, ako vas ostavi posle prvog seksa, onda su u pitanju čisto neznanje. Evo kako da se nikada više ne nađete u ovakvoj situaciji.

Postoji 8 tipova žena od kojih muškarci beže! Proverite da niste među njima

Ovih sedam grešaka uništava vezu, a skoro svaka žena ih radi

Svaka žena je bar jednom bila u situaciji da je neki muškarac zagrejan i jako zainteresovan za nju sve do prvog seksa, a čim je doživeo orgazam, počeo je da se ponaša potpuno drugačije, piše Index.

Zato nije čudo što se većina žena pita zbog čega su neki muškarci spremni na praktično bilo šta da bi ih osvojili, a čim se to desi, beže glavom bez obzira

Ova tri razloga mogu jednostavno da odgovore na to pitanje.

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

Stvar je u hemiji

Posle seksa, ženama se podiže nivo oksitocina, a blizina i maženje istovremeno smanjuju nivo testosterona kod muškaraca. Kod žene se razvija potreba za bliskošću, a muškarac ima potrebu da odstupi i radi nešto produktivno, što će mu ponovo povećati nivo testosterona.

Foto-ilustracija: Foter.com / mar.al Foto-ilustracija: Foter.com / mar.al


Oseća grižu savesti

Kad se upustite u seksualni odnos prerano, neki muškarci se osećaju krivim i hteli bi da pobegnu od tog osećaja. Većina njih je svesna da žena već počinje da razvija emocije, a opet ista ta većina je u slučaju prevremenog seksualnog odnosa krajnje nespremna na ta osećanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Previše dopuštate

Muškarci se ne zaljubljuju kad nešto dobijaju, zaljubljuju se kad nešto daju. Konkretno, zaljubljuju se pre seksa, u periodu kad se bore za mogućnost da do njega uopšte dođe. Ako je morao da se bori za vas i ako sve vreme ima osećaj da mora nešto da vam pruži, ostaće sa vama. Ako sve dobije na tacni, vremenom će da počne da ga zanima neko oko koga ipak mora da se potrudi.

Uradite test, koj će vam olakšati pronalaženje idealnog partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    7. decembar 2016 | 16:16

    Samo krivci i nevaspitani. To su dva razloga.

  • Bizon

    6. decembar 2016 | 19:15

    Jedino ao je losa u krevetu

  • Slavica Beloica

    1. avgust 2020 | 10:54

    Sta da radim ?Trebala sam otici na put i tamo BiH upoznala jednog decka ali desilo se povreda oka pa nsm.....ali on je dodao sa tog puta zbog mene i kada smo se videli osecanja su bila ista emocije nijeme pazio sve se desilo tog prvog puta otisao rekao javicese pisace i pisao je e sada dosao opet sinoc trebali da se vidimo stigao je pitao gde sam ja pitala kada cemo se videti oko koliko h ...rekao je javicese i nejavlja se od sinoc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA