Ovo su najveće zablude o predigri, a u neke sigurno verujete i vi

  • 3

Mnogo se priča i piše o seksu, a u svakoj toj priči predigra svakako zauzima značajno mesto kao uvertira u seksualni čin. Nekim ljudima je ona veoma bitna, neki joj pak ne pridaju neku veliku važnost. Koliko ljudi, toliko i mišljenja o predigri, a onda dođu seksperti daju svoju dijagnozu.

 

VODIČ ZA SEKSUALNO ZBUNJENE: On mora da se uspori, ona da se ubrza, a evo trikova za to

 

5 načina da predigru učinite zanimljivijom

 

U ovom slučaju ona glasi: predigra nije neophodna da bi se doživelo seksualno zadovoljstvo i raskrinkaju najveće zablude koje o njoj postoje.

 

Ovo su četiri najčešće zablude o predigri

 

Jedna erogena zona je dosta za uzbuđenje

 

tamabepa, seks, kabina

 

I muška i ženska tela prepuna su erogenih zona, a pridavanje pažnje samo jednoj od njih može izazvati suprotan efekat. Predigra mora da se zasniva na više erogenih zona jer u suprotnom može dosaditi.

 

Ženama je potrebna duga predigra

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Ova tvrdnja nije istinita. Ženi je važan način na koji partner ljubi njeno telo, a ne koliko dugo to radi. Inače, i faza menstrualnog ciklusa utiče na to koliko je žena raspoložena za seks.

 

Ono što uzbuđuje partnera potrebno je ponavljati

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Ni ovo nije tačno, iako su ljudi skloni da veruju u to. Međutim, ne treba stalno ponavljati iste stvari jer to može odbiti partnera ili partnerku. Iste stvari jednostavno svima dosade. Budite maštoviti, razgovarajte s partnerom o onome što mu godi i sve što vam se čini zanimljivim isprobajte. Tako ćete imati uvek svež seksualni život.

 

Predigra je potrebna samo ženama

 

Kres šema, Seks, gif, TAMABEPA

 

U mnogim slučajevima tako izgleda, ali to definitivno nije istina. Ona je podjednako važna i ženama i muškarcima, posebno onima koji su u godinama.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA