≫ 

Brutalno iskreno: Muškarci otkrivaju zašto potajno mrze analni seks

Muškarci vam ovo nikada neće otkriti, ali postoje određene stvari u vezi sa analnim seksom koje im uopšte nisu drage

  • 20

Iako većina žena misli da muškarci jedva čekaju da se late analnog seksa, stvari ipak nisu baš takve jer su svesni "jedinstvenih" problema koje on sa sobom donosi.

Krenuo sam da je zadovoljavam JEZIKOM, a onda sam osetio čudan MIRIS! Pa kako je to mogla da mi uradi?

Vaginalni ili klitoralni: Napokon znamo koji orgazam je najbolji za žene

1. Strah od toga da će kaka završiti na njihovom penisu

Direktnije od ovoga ne može. da, korišćenje kondoma može da reši ovaj problem. Racionalno, muškarci su svesni toga da na kraju njihov penis neće izgledati kao banana prekrivena čokoladom, ali u stvarnosti ipak postoji šansa da on ipak bude prekriven nečim.

Istina je da će verovatno nakon analnog seksa morati da provede više vremena pod tušem.

2. Zna da će morati da bude veoma nežan

Činjenice su činjenice. Naučna priroda naše pozadine je takva da ona nema prirodnu lubrikaciju poput vagine. Zato će muškarac morati da penetraciju vrši veoma polako. Ako mu u seksu ipak više prija brža penetracija, analni seks će za njega biti ozbiljna vežba strpljenja.

3. Ne postoji spontanost

Za razliku od vaginalnog seksa, kada možemo da se bacimo u akciju istog trenutka kada se osetimo napaljenim, analni seks zahteva puno pripreme.


4. Zahteva više poverenja nego inače

Da, svaki seksualni akt iziskuje poverenje, ali to važi duplo kada je analni seks u pitanju. Morate da budete sigurni da možete da verujete partneru i komunicirate sa njim.

5. Analni seks znači da može da zaboravi na sve ostalo

Iz očiglednih higijenskih razloga, kada se posvetite analnom seksu, osvetili ste se analnom seksu. Zaboravite na oralni seks i korišćenje ruku. Analni seks je poslednja stanica seksi voza i nakon toga on ispada iz šina.

6. Previše ljudi ga proba iz pogrešnih razloga

Ako mu to činite kao uslugu, to je zaista pogrešan razlog. Sva bizarna misterija koja se nadvila nad analnim seksom učinila je muškarci non stop maštaju o njemu.

Te maštarije mogu preći u pritisak da isprobate analni seks, čako iako oboje niste previše zainteresovani za njega. Nema ničeg goreg od tgoa da probate nešto što bi trebalo da bude zabavno i uzbudljivo i to na kraju postane nezgodno i neugodno.

7. Nakon analnog seksa nema opuštanja i maženja

Oboje ćete nakon analnog seksa želeti da otrčite pod tuš kako vaši intimni delovi tela ne bi dodirivali čaršave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magdalena

    5. januar 2017 | 04:10

    Vecu glupost nisam procitala....vec 8 god skoro pa redovno upraznjavam analni uporedo sa vaginalnim i oralnim....nikad problem nije bio...ako je devojka klistirana, sve je perfektno...Jednostavno postoje devojke i momci koji ga ne vole, kao i ovi drugi koji ga obozavaju u u njemu uzivaju....

  • boki

    5. januar 2017 | 16:54

    analni,a ona mazi ribu,,mmmmmm :)

  • Ivana

    5. januar 2017 | 15:54

    Klisrir, i sve bude OK. Bez toga, NE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA