Ovakvu frizuru "tamo dole" muškarci baš obožavaju!

Ukoliko želite da ga osvojite, čak i intimna frizura mora da bude baš onakva kakvu je on poželeo. Ne zaboravite, svaki detalj je bitan

  • 53

Većina žena sređuje svoju intimnu regiju u odnosu na svoj ukus. Ipak, bilo bi dobro da se informišu kakvu to frizuru "tamo dole" vole muškarci, jer ipak njih treba da impresioniraju.

Evo kako sve možete da ulepšate svoju vaginu!

BRAZILKA, ČIROKANA, ŠUMARAK: Evo koja intimna frizura je najzdravija!

Iskreno govoreći, kad je u pitanju prvi seks s novom osobom, malo ko gleda na "frizuru", jer ima daleko bitnijih stvari. Ipak, kad ste već neko vreme zajedno, lepo bi bilo da, ako ste spremni na ovakav jedan korak, ugodite voljenoj osobi tako što ćete joj dati ono što joj se sviđa.

Novo istraživanje, čiji rezultati su objavljeni u Žurnalu seksualne medicine, pokazuje da muškarci ipak preferiraju kad njihova partnerka o Venerinom bregu vodi računa. U studiji je učestvovalo 1.100 studenata oba pola, a istraživače je interesovalo kako ispitanici održavaju red "tamo dole", zašto su se odlučili za određeni stil i šta po tom pitanju očekuju od osobe sa kojom su u vezi.

Printskrin: YouTube/TheTalko Printskrin: YouTube/TheTalko

Ispostavilo se da u današnje vreme većina muškaraca i žena o tome vodi računa. Čak 95 odsto ispitanika je u prethodne četiri nedelje na neki način uklonilo, bilo depilacijom, bilo trimovanjem, bilo brijanjem, barem deo dlaka sa intimne zone.

S druge strane, ovu zonu potpuno glatkom (brijanjem ili brazilskom depilacijom) održava više od polovine žena i svaki peti muškarac.


Foto-ilustracija: Profimedia, FreeDigitalPhotos/Carlos Porto Foto-ilustracija: Profimedia, FreeDigitalPhotos/Carlos Porto

Ipak, iako svi volimo da se pravimo da se depiliramo zbog sebe, a ne zbog partnera, rezultati pokazuju da to nije baš potpuno u skladu sa istinom. I muškarci i žene priznaju da o tome više vode računa ako će u najavi biti oralnog seksa.

Stidnim dlakama ne bavi se uopšte (dakle, ne depilira ih, ne skraćuje, niti na bilo koji način oblikuje) pet odsto ljudi, među kojima su u većini, očekivano, muškarci. Pripadnici jačeg pola, generalno, vrlo retko se odlučuju na depilaciju, pa intimnu zonu (ako se njome uopšte bave) uglavnom jednom u nekoliko nedelja malo dovedu u red trimerom ili makazicama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo je u najmanju ruku smešno, ako uzmete u obzir da 60 odsto muškaraca više voli da je njihova partnerka potpuno izdepilirana. Preostalih 40 odsto više voli da dlake nisu potpuno uklonjene, već samo "sređene", jer ih potpuno izdepilirana intimna regija seksualno odbija. Ipak, ima i onih kojima to uopšte nije važno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Žene nisu tako stroge, pa su mišljenja gotovo ravnopravno podeljena između onih koje vole "glatko", onih koje najviše uživaju kad je partner delimično izdepiliran ili obrijan, onih koje vole kad je ta zona samo uredno trimovana, ali bez stvarnog uklanjanja dlačica i onih koje najviše vole kad je muškarac onakav kakvim ga je priroda stvorila.

– Rezultati našeg istraživanja sugerišu da su obrasci ponašanja i na ovom polju određeni rodnim normama, i da se kriterijumi i naš doživljaj lepote drastično menjaju u zavisnosti od pola – kaže dr Skot Batler, sa Univerziteta u Džordžiji, koji je bio šef istraživačkog tima.

PrintSkrin: YouTube/BuzzFeedVideo PrintSkrin: YouTube/BuzzFeedVideo

Pošto se svetu ne može ugoditi, najbolje bi, dakle, bilo da izgled i način održavanja svoje "frizurice" odaberete sami, ne obazirući se na trendove i ideje koje (možda) ima vaš partner.

Dakle, ako volite da budete potpuno izdepilirani i tako više uživate u seksu, samo napred, ali pazite kako birate salon, ako idete na brazilsku depilaciju. Ako više volite da budete samo uredni, i da sami trimerom ili brijačem negujete intimnu zonu, i to je ok.

Foto-ilustracija: Foter.com / marsmet532 Foto-ilustracija: Foter.com / marsmet532

Tip depilacije za koji ćete se odlučiti nema nikakve veze sa čistoćom. Higijena se održava sapunom i toplom vodom, a ne voskom ili brijačem.

Pogledajte koja igračka posebno uzbuđuje žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hyde

    25. januar 2017 | 23:30

    Lepo je kad je dole lepo.

  • Milica

    26. januar 2017 | 22:09

    Ful glatko

  • marijana

    27. januar 2017 | 12:30

    Ja sam sigurna u sebe, sama volim brazilku ili naj radje celavicu!nemenjam momke često mada pravim frizure po njihovim željama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA