Tantrički seks: 7 prostih saveta za najduži orgazam koji ste ikada imale!

Da li ste ikada čili za seksualnu pribranost? E, upravo to vam je potrebno za najbolji vrhunac do sada

  • 3

Orgazam je definitivno najbolji deo seksa, a što je duži i jači to je zadovoljstvo veće. Da biste doživeli upravo takav vrhunac, morate da se pripremite za seksualni odnos. Evo i kako.

Ovo su muškarci koji će vas dovesti do najluđeg i najsnažnijeg orgazma

Vaginalni ili klitoralni: Napokon znamo koji orgazam je najbolji za žene

Iza cele ove misije stoje ideje tantričkog seksa, čija je svrha poboljšavanje zadovoljstva stvaranjem posebne energije između partnera, piše Women's Health.

Upravo ova energija omogućava da se desi posebna magija u vašoj spavaćoj sobi. Probajte!

Evo šta treba da znate, pre nego što se upustite u vruć seks sa partnerom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Disanje

Zadržavajte dah jer to povećava intimnost između vas dvoje. Počnite seks iz poze gde je žena gore, a ruke na poziciji srca partnera. Tako možete da kontrolišete disanje - dok partner udiše vi izdišite i obrnuto. Ukoliko približite usta jedno drugom, počećete da delite dah i bićete maksimalno povezani.


- Što brže dišete, brže ćete doživeti orgazam, što nije dobro ni za ženu ni za muškarca. Vežbe koje usporavaju disanje služe za povezivanje daha partnera, čime se i intimno mnogo jače vežu - objašnjava seksualni terapeut Ejva Kadel.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pokreti

Pre seksa bi bilo poželjno da se posvetite tantričkim masažama. Ovo je najbolja moguća predigra, jer partner pred vama leži potpuno go. Ne zaboravite da koristite aromatična ulja, jer dok prelazite prstima preko partnerovog tela, vaše čulo mirisa može da podstakne stvaranje ogromne energije. Približite se partneru, pogotovo erogenim zonama i dvojim dahom zagrevajte te regije, a poželjno je da koristite i celo svoje telo pri masaži voljene osobe.

- Dodir je bitan jer podstiče protok krvi kroz telo, a spajanje tela kao krajnja faza predigre omogućava razmenu ogromne količine energije, što pojačava zadovoljstvo - kaže Ejva.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zvukovi

Izbegavajte tihi seks. Slobodno oslobodite zvukove, jer iza njih stoji moć. Zvukovi stvaraju vibracije koje pojačavaju energiju između partnera. Probajte da ih ispustite, pogotovo u trenucima dok vi zadovoljavate partnera, na orimer dok mu stimulišete bradavicu.

- Zadržavanje zvukova je kao gašenje jednog čula. Glasan seks pomaže u osećaju zadovoljstva i u dužem i intenzivnijem orgazmu - objašnjava Kadel.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kontrolisanje mišića

Ovo je priča o Kegelovim vežbama. Da bi seks bio još bolji, a uživanje veće, neophodno je da mišići vaše intimne regije budu spremni i čvrsti.

- Muškarci posebno uživaju ako žena stegne karlične mišiće tokom pebetracije. Kako ih to posebno uzbuđuje, uvek će biti spremni da uzvrate zadovoljstvo - kaže Ejva.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Namera ili svrha

Ukoliko vam je jasna i vaša i partnerova namera i ako je svrha seksa tantričko zadovoljstvo, onda u tom smeru treba da vodite i seksualni odnos.

- Energija prati vašu nameru. Ako imate cilj da zadovoljite svog partnera, onda ćete probuditi vatru u sebi i postaćete vanzemaljski privlačni, što će se partneru sigurno dopasti. Ukoliko je i njegova namera ista, neminovno će doći do žestokog orgazma - objašnjava Kadel.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pažnja

Neophodno je da budete prisutni u svakom trenutku seksualnog odnosa, jer je to jedini način da se međusobno osetite. Fokusirajte se na istraživanje tela partnera i aktivirajte sve erogene zone. Bitno je da često imate kontakt očima, jer tako nikada nećete odlutati u neki drugi svet.

- Pogledajte partnera u oči i slobodno mu recite sve lepo što vidite. Komplimenti osiguravaju da je vaša pažnja na njegovoj energiji - kaže Ejva.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Krajnji cilj

Sve prethodne tantričke vežbe vam garantuju ostvarenje glavnog cilja, a to je pojačavanje zadovoljstva i doživljavanje nezaboravnog vrhunca.

- Kada znate koji vam je najveći, odnosno krajnji cilj, onda vam neće biti teško da svaki put primenite tantru. Vežbanjem ćete dostići to da uživate maksimalno prilikom svakog seksa - kaže Kadel.

Pogledajte šta još ženama pomaže da dožive orgazam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arcibald

    26. januar 2017 | 23:07

    Uhvatis cvrsto i treses...ima usi da otpadaju

  • 1111

    22. oktobar 2019 | 11:19

    Ja se obavezno pripremim za sex. Trchim tri kruga oko kuce da mi krv uzavri. Odradim 20 sklekova i 20 chuchnja. Da bih disanje sredio. Onda zeni ispricham 2 vica da je oraspolozim. I onda imamo sex. E tu pritisnem kao sumanut pa razvuchem. To traje i traje i traje po nekad chak i 3 min. Ps. Vuk ne jede ovce po savetu vec po svojoj volji i raspolozenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA