ŠTA ŽENA ŽELI: Devet vrućih seks trikova, koji će je dovesti do ludila

Bez obzira na to koliko ste samouvereni, kada bi bili potpuno iskreni, mnogi muškarci priznali bi kako bi rado želeli da saznaju kakav tačno seks žene žele i vole, a mnogi bi bili spremni svašta da učine samo da bi spoznali kako da u potpunosti zadovolje svoju voljenu

  • 7

Kvalitetna predigra

Kada upoređujemo muškarce i žene, postoji velika razlika. Dok se muškarci vrlo lako uzbude i odmah su spremni za vruće igrice, ženama je potrebno ipak malo više vremena, a loša tehnika i traljava predigra mogu iste sekunde potpuno da ih ohlade.

Žene su, kako kaže doktorka Emili Nagoski, autorka knjige Good in Bed Guide to Female Orgasms, poput jako dobrog suflea, čiji će vas ukus očarati, ali da bi uspeo, treba voditi računa o nizu važnih varijabli. Predigru produžite na 24 sata, uz komplimente, seksi poruke, nežne, a zatim sve seksipilnije dodire – sve to će omogućiti nezaboravan seks i njeno potpuno zadovoljstvo.

Tajna orgazma

Naučnici u Holandiji otkrili su kako se tajna potpunog ženskog uzbuđenja i dosezanja orgazma krije u dubokom osećanju opuštenosti, a da uznemirenosti i nervoze ne sme nimalo da bude. Skeniranje mozga pokazalo je kako se delovi ženskog mozga, odgovorni za osećanja straha i nervoze, smiruju šta je seksualno uzbuđenje jače.

Zbog toga, naučnici smatraju kako je stadijum potpune opuštenosti i uklanjanje negativnih emocija jedna od najvažnijih, moglo bi se reći i neophodnih, stvari za dostizanje vrhunca.

Svaka žena priča je za sebe

Svaka dama je drugačija, a većina njih prvih nekoliko puta za vreme seksa sa novim partnerom ne može da doživi orgazam. Za potpuni užitak u seksu žena mora da se oseća opušteno, a muškarac mora da otkrije šta upravo nju najviše uzbuđuje.

Tako, na primer, neke žene vole vlažne poljupce, dok se druge ježe pri samoj pomisli na njih. Neke dame vole da za vreme seksa budu gore, dok druge navijaju za misionarsku pozu. Dok jedne mogu da dožive višestruke orgazme, druge su, poput muškaraca, odmah nakon prvog orgazma spremne da utonu u san. Otkrijte koji seksi scenario najbolje pali na vašoj partnerki i jednostavno se prepustite.


Seksi maštarije

Uzbudljive seksi maštarije jedan su od ključnih elemenata zdravog seksualnog života, a seks s dugogodišnjim partnerom može imati velike prednosti. S velikom dozom intimnosti i poverenja dolazi i veća šansa za eksperimentisanje.

Tokom seksa je čak i poželjno da maštarite, a ako poželite, uvek te fantazije možete isprobati i u stvarnosti.

Prepoznajte sopstvene granice

Retko ko može u sigurnosti svoje spavaće sobe da izvede pravi seksi performans kao u porno-filmovima, vodeći ljubav po nekoliko sati. Prepoznajte i prihvatite svoje slabosti i prilagodite se njima. Oni muškarci koji pate od preuranjene ejakulacije, ovaj problem mogu kompenzovati oralnim seksom.

Seksi igrice trebalo bi igrati unutar vlastitih okvira i ograničenja bez pokušaja da budete neko drugi. Ako partnerka ne može da prepozna šta želite ili volite, jednostavnoj joj recite i učinite oboma uslugu.

Oralni seks

Retko koja žena će ostati ravnodušna prilikom oralnog seksa, pogotovo ako pogodite sve ključne tačke. Shvatite klitoris kao srce ženske seksualnosti i izvorom potpunog užitka jer nakon nadražaja tih 15 hiljada nervnih završetaka koji se nalaze u klitorisu neminovno će uslediti vrhunski užitak.

Kako tvrde seksualni terapeuti, ukoliko želite da partnerki priuštite nezaboravno seksualno iskustvo, oralni seks ne bi trebalo da predstavlja tabu, već se bacite na vežbanje i usavršavanje.

Tempiranje orgazma

Kao i u mnogim stvarima, tako i pri doživljavanju orgazma muškarci i žene se poprilično razlikuju. I dok muškarci tokom seksa stižu do tačke nakon koje nema povratka, a orgazam je neminovan, žene zbog raznih razloga, uključujući i preuranjenu ejakulaciju partnera, orgazam mogu jednostavno da izgube.

Prema preporuci seksualnog terapeuta Jana Kernera, trebalo bi praktikovati seksualni bonton i u nekim trenucima ženu pustiti da prva doživi vrhunac. Pratite njeno ponašanje, grčenje mišića na rukama, nogama i karlici, pa se tek onda prepustite sopstvenom orgazmu. Samim tim povećavaju se šanse da orgazam doživite zajedno, u isto vreme.

Seksualne igračke

Seksi igračke takođe ne bi trebalo da budu tabu i zabranjena tema. Njima vrlo lako možete začiniti, a možda i poboljšati seksualni život. Vibrator, prema rečima doktorke Emili Nagoski, jedan je od najboljih puteva do ženskog dugog i jakog orgazma, jer stimuliše mnogo bolje od bilo čega drugoga.

Ne zaboravite na maženje

Nemojte potvrditi stereotipe o muškarcima u krevetu tako što ćete se nakon seksa jednostavno okrenuti i zaspati. Mazite se, grlite i ljubite, a osim što ćete uživati i učvrstiti vezu, velike su šanse da će vaša partnerka i naredni put biti raspoložena za seks, a možda i vrlo brzo nakon toga za reprizu.

(DnevniAvaz.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    23. jun 2012 | 12:33

    stavili ste sliku dva muskarca kako se maze...VI NISTE NORMALNI !!!

  • Zulluhack

    26. jun 2012 | 12:50

    HAHAHA pogresna tema,slika je za pricu : "kako ga nakrkati u supak svome jaranu!"

  • Srbija_brale

    25. jun 2012 | 17:15

    ja vidim nesto mi cudna slika. :)) hahaha,strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA