Tanja je odlučila da proba seks u trudnoći i sada otkriva zašto je milion puta bolji od običnog!

  • 25

Nisam imala mnogo seksa pre nego što sam zatrudnela, tako da sam prilično sigurna da je moje viđenje seksa tokom trudnoće uglavnom bilo bazirano na onome što sam imala prilike da vidim u filmovima i serija - uglavnom je izgledao prilično grozno.

Postoji 6 različitih tipova orgazma - evo kako da joj priuštite svaki!

Seks čini jednu neverovatnu stvar vašim grudima - a kada vidite šta je u pitanju, odmah ćete uskočiti u krevet!

Moja trudnoća bila je obeležena izraženim mučninama, tako da mi seks od samog početka nije previše padao na pamet.

Međutim, u nekom trenutku mi se javila želja i otkrila sam da je orgazam savršen lek za nemilosrdnu mučninu. Ovo je za mene predstavljalo otkrovenje!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo je ujedno bio razlo gza moje uživanje u seksu na samom početku trudnoće. Promena hormona do koje je dolazilo tokom i odmah nakon orgazma bila je instant lek za sve moje probleme.

Tu je i krajnje ne-seksi nauka koja kaže da seks povećava protok krvi u genitalije tokom trudnoće i telo proizvodi više sluzi zbog čega više uživam u seksu tokom trudnoće.


Ipak, otkrila sam da sam tokom predigre i samog seks više bila uzbuđena i "u trenutku". Gotovo da nismo ni morali da koristimo lubrikante. Bilo mi je lakše da se uzbudim, klimaks je trajao duže i bio intenzivniji, a svo to moje uzbuđenje pozitivno je uticalo i na mog muža.

Veoma mi je teško da opišem te ograzme drugim rečima od - "o da, o moj bože, da!". Orgazmi tokom trudnoće su duži, vlažniji i emotivniji.

Ali to nije sve. Seks tokom trudnoće bio je fizički i emotivno drugačiji. Ranije sam seks vezivala za pravljenje bebe, a sada, kada smo to obavili, seks je bio užitak. Seks je od prostog zadatka razmnožavanja postao avantura i nešto zabavno.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Osećala sam se seksi, a moje telo je dobilo nove obline. Obožavala sam da se gledam u ogledalu i to dodatno samopouzdanje pomoglo mi je da još više uživam u seksu.

Kako sam se bližila velikom finišu bez ikakvog znaka da bi uskoro mogla da se porodim, čak mi je i babica preporučila da imam seks, i samo sat vremena nakon orgazma počeli su trudovi.

Sigurna sam da se mnogi pitaju kako je na sve ovo gledao moj muž. Moram da priznam da je bio prilično uspaljen - sve dok beba nije počela da se rita u stomaku. To ga je malo zastrašilo i želeo je da koristimo poze u kojima nije mogao da vidi moj stomak. Ali Gugl mu je vrlo brzo odagnao sve strahove i oklevanja jer je dobio odgovore na sve strahove koje je imao - "da li ću slučajno ubosti bebu tokom seks3F" ili "da li će bebu boleti ako imamo seks previše brzo?".

Bogat seksualni život tokom trudnoće pomogao nam je da se vrlo brzo vratimo seksu nakon trudnoće. Nije bio čudan, nismo čekali mesece da ponovo probamo, a bliskost koju smo osećali tokom ovih 9 meseci učinila je da budemo veoa nestrpljivi i ponovo uletim u krevet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duck

    7. februar 2017 | 09:38

    Ima izgleda nešto sa ženama kad su trudne, moja je tad apsolutno svima davala!

  • Ana

    7. februar 2017 | 11:20

    Nemas ti devojko pojma...ja imam dvoje dece i sex sam imala do samog kraja u obe trudnece, jeste sex bio dobar i osecaj divan, ali ne moze biti lepsi i bolji nego kad nisam trudna....U trudnoci ne mozes imati sve poze kao bi biti previse strastven da ne kazem grub....ako je tebi sex u trudnoci bolji, onda nikakav pre njega nisi ni imala!

  • Noćna ptica

    8. februar 2017 | 00:38

    Dve trudnoće, seks do porodjaja...iste žestine,možda i veće, hormoni radili k'o ludi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA