≫ 

Imala sam seks sa lutkom i mislim da muškarci treba da se zabrinu jer sam otkrila nešto neverovatno!

Ova devojka odlučila je da proveri da li su seksualne lutke budućnost seks i otkrila nešto zapanjujuće

  • 6

Erotske kiborg lutke koje će disati, imati svoju temperaturu, pa čak i razgovarati uskoro će se nači na tržištu, a sada je jedna devojka otkrila šta nas tačno očekuje ispod čaršava.

 

IZ MINUTA U MINUT: Evo kako da je dovedete do ORGAZMA za samo 15 minuta

 

STATISTIKA OTKRIVA: Muškarci u Srbiji sa ovih 20 imena će se OŽENITI u 2017.

 

Ova tridesetogodišnja žena provela je 20 minuta sa lutkom pod imenom Gabriel i koja košta preko 6.000 evra.

 

"Oduvek smo mislili da će se muškarci više radovati seksu sa lutkom jer je ženama potrebna određena emotivna povezanost kako bi uživale. Ove lutke napravljene su od silikona i zbog toga imate osećaj kao da je u pitanju pravi penis", priča ona.

 

Printskrin/ Youtube, Spies Rejser

Printskrin/ Youtube, Spies Rejser

 

Prisećajući se penisa lutke, koja ima podešavanje za erekciju, izjavila je da je toliko realističan da ju je to na trenutak prestravilo.

 

"Penis je napravljen da bude tvrd iznutra, a spolja je prekriven mekanim slojem. Postoje čak i prave pubične dlake", objašnjava.

 

Ona je celokupno iskustvo opisala kao "veoma dobro", ali i dodala da osećaj nije 100 odsto isti kao seks sa muškarcem, ail kada je sam seks u pitanju - lutka vredi svaki dinar.

 

"Sa lutkom možete da eksperimentišete kako bi dobili onakav seks kakav želite. Možete da eksperimetišete sa uglovima i različitim brzinama. Na taj način polako istražujete svoje telo - a to ženi daje veliku snagu", priča ona za DailyStar.

 

Ovo baš i nije najbolja stvar za one lenje muškarce jer bi ovi robotski ljubavnici mogli da budu bolji od njih u krevetu jer će tačno znati šta žena želi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA