Horoskop otkriva kakav će penis imati sledeći muškarac sa kojim ćete imati seks

Na vreme saznajte šta vas očekuje i izbegnite razočaranje

  • 7

Nisu svi penisi sjajni, ali nisu svi ni očajni.

Jedite ove 3 namirnice svakog dana i PENIS će vam biti tvrd kao KAMEN!

Ovo su najbolje seks-poze za svaki penis

Pitajte ga za horoskopski znak i odmah ćete znati šta vas očekuje u krevetu.

Ovan - čačkalica

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

Zvuči bolno, ali ipak, ovaj penis može biti neverovatan. On je veoma dug i tanak, a ako bude znao kako da ga koristi, bez problema će pronaći vašu G-tačku. U slučaju da nije neverovatan, u problemu ste.

Bik - kraćiša

Mnoge devojke su uglavnom čule glasine o njemu. Ovaj penis je mnogo deblji nego što je dugačak. Sigurno ćete se bolje provesti nego žene rođene u znaku Ovna.

Blizanci - transformers

Ovaj tip penisa nije za hvaljenje na prvi pogled, ali ako mu date priliku - iznenadiće vas. Mislićete da će seks biti loš, a onda će u trenutku porasti u impresivnu veličinu.


Rak - potpuno normalan

Ovaj penis je malo manji od proseka, ali je proporcionalan, simetričan i malo zakrivljen u desnu stranu. I što je najbojle, vlasnik ume da ga koristi. Ponekada najveće ne znači i najbolje.

Lav - neobrezani

Iako je trend obrezivanja kod nas i dalje malo zastupljen, ako ste navikle na obrezane, sačekaće vas šok. Na ovom penisu ima mnogo više kože nego što ste navikle, ali na svu sreću, to ne utiče na uživanje u seksu i mnogo je osetljiviji od obrezanog.

Devica - onaj na baterije

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Možete da izaberete boju, veličinu i znate da se neće umoriti na pola puta. U pitanju je pravo savršenstvo.

Vaga - nakrivljeni

Ovaj penis može biti neverovatan i tačno zakrivljen tako da pogađa vašu G-tačku, ili veoa nezgodan zbog čega ćete pažljivo morati da birate poze koje ćete koristiti.

Škoprija - piton

Izgleda zastrašujuće kao i njegovo ime. Ovaj penis je dugačak i debeo, ali izgleda kao da će vam pružiti neverovatno zadovoljstvo.

Strelac - čudovište iz džungle

Ovaj penis je seksi, toniran i neobrijan. Skoro da je idealan, ali moraćete da se izborite sa svim tim stidnim dlačicama ako želite da uživate u seksu.

Jarac - osetljivi

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Penis koji ćete čas obožavati, a čas mrzeti. Zbog te osetljivosti dešavaće se da završi pre vremena, ali s druge strane imaćete utisak da ste prava gospodarica seksa jer jednostavno ne može da izdrži sve vaše poteze u krevetu.

Vodolija - emotivno nestabilan

Čas je podignut, a čas je mekan - sve zavisi od trenutka. Njegove emocije i penis u blisko povezani pa će bio kakva distrakcija u pozadini uticati na njegovu izvedbu u krevetu.

Ribe - mikropenis

Da, ovo zaista postoji. Ovo stanje ne dozvoljava penisu da poraste duži od 7.5 centimetara. Neće vam pružitipuno zadovoljstva u seksu, ali je zato njegov vlasnik sigurno vešt u drugim stvarima, predigri recimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA