≫ 

ZEN SPANKING: Novi trend u seksu koji zvuči prilično jezivo

Klasično udaranje po guzi već je dobro poznata aktivnost za one koji vole malo grublji seks, ali ovo je poprilično čudna i pomalo jeziva verzija

  • 8

Kada je reč o fetišima i trendovima u spavaćoj sobi, ćini nam se da smo videli gotovo sve. Barem smo tako mislili dok se nije pojavio  tzv. zen spanking. Ko zna, možda vam se i dopadne.

Mi bolesnije fetiše od ovih nismo do sad sreli

DOŽIVIM ORGAZAM SAMO KAD KINEM: Ovi ljudi ne mogu da se napale ako nisu prehlađeni

Za početak, kao predigra se koristi - pogled. Dobro ste pročitali, početak zen spankinga kreće prodornim pogledima koji služe kako bi se onaj koji udara i onaj koji će biti udaren povezali na višem nivou.

Sve je propraćeno vežbama disanja.

Nakon toga kreće udaranje - za razliku od klasičnog sado-mazo udaranja po guzi u kojem udara dominantna osoba, kod zen spankinga važii obrnuto, pa osoba koja će biti udarena daje naredbe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ali to nije sve, sledi poprilično jezivi deo - nakon što je sve gotovo, osoba koja je delila udarce drži ovu drugu o naručju poput male bebe i zajedno promišljaju o onome što se upravo dogodilo.

Složićete se sa nama da je ona klasična varijanta ipak malo prihvatljivija.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA