≫ 

Ovih 9 stvari NIKAKO ne smete da radite dok vam žena pruža oralni seks (FOTO)

Svaki muškarac je oduševljen idejom da ga devojka ili žena oralno zadovolji, ali većina njih će napraviti neku od ovih grešaka

  • 10

Ako je ona već spremna da vam pruži oralno zadovoljstvo, najmanje što vi možete da uradite jeste da prekinete s nekim od ovih groznih navika koje svesno ili nesvesno radite. Ove stvari ne treba da radite tokom oralnog seksa.

Buljite kao da gledate pornić

Ne morate da piljite u plafon kao da gledate dokumentarac o izumrloj životinjskoj vrsti iz Amazonije, ali ima nešto zastrašujuće kod muškarca koji ne skida pogled sa žene dok ga ona oralno zadovoljava.

Ne vucite joj glavu kao da je pas

Verovatno mislite da joj time dajete do znanja da uživate ili da joj dobro ide, ali bolje bi bilo da to isto kažete ili joj dokažete tako što ćete ispustiti određene zvukove, jer ovo stvarno nije nimalo uzbudljivo.

Razigrani Džon Travolta

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Radi se o tome da ne treba mnogo da mrdate kukovma i nabijate, devojke to ne vole. Taj osećaj da bi mogle da se uguše jer ste vi čas ovde čas tamo nikako im nije zabavan. A pored toga, to je i pomalo opasno, jer sami ste krivi ako vam slučajno odgrize penis.

Guranje njene glave prema dole

To nemojte da radite. Nikad! Bez imalo šale, pornići su vas lagali i žene ovo može potpuno da izbaci iz takta. I to u tolikoj meri da vam pokaže gde su vrata. I zauvek ih zatvori za vama.

Da vam nije palo na pamet da prdnete

Ni pre, ni tokom, ni posle. To bi trebalo da se podrazumeva, no ima muškaraca koji se isprazne i ponašaju kao da je to potpuno OK. A verujte da nije nimalo, pogotovo dok je nečiji nos par centimetara udaljen od vašeg anusa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Nije vam drago ako ona ne guta

Sperma nije baš nekog očaravajućeg ukusa. Barem većini žena nije. Ako još uz to nema nikakvog upozorenja, žene često imaju osećaj da će se ugušiti. Pritom, taj ukus traje i traje… OK, shvatili ste.

Samo sedite kao tinejdžer koji ne zna šta bi s rukama u ovoj situaciji

Ako volite da vas mazi po testisima, slobodno to radite i sami. Ona trenutno ima preča posla i ne može da misli na sve, pa vi izaberite kako ćete doprineti situaciji.

Zahtevanje oralnog seksa, samo zato što devojka ima menstruaciju

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Žao nam je što vas žensko telo podseća da postoje neki prirodni ciklusi, ali ona vam zbog toga nije ništa dužna. Ako ona želi seks, a vama se to gadi, uvek možete da masturbirate.

Gušite njenu kreativnost

U redu je reći joj šta vas uzbuđuje, a šta ne. No, ako ćete potpuno detljano ispričati šta i kako treba da radi, kao da mora da sastavi ormarić iz Ikee, ona će izgubiti svako interesovanje. Verujte.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    12. mart 2017 | 12:14

    Ja baš volim da me gleda dok mu radim svašta, pogotovu volim da ga gledam direktno u oči.....A najviše dok svršava!

  • Maja ♡

    12. mart 2017 | 09:25

    Ja volim da on uživa, i nebitne su ove situacije. Uvek radimo to do kraja, jednom pre i jednom posle svega ostalog...

  • Fap masina★

    12. mart 2017 | 12:20

    Ovo smeš ovo ne smeš, totalno glupa priča... Za oralni sex moraš imati feeling tačno da znaš šta joj prija i kako se oseća !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA