ODUZELA SAM NEVINOST MUŠKARCU - i to je seks koji nikada neću zaboraviti!

Mislila sam da sam pronašla savršenog muškarca, bio je zgodan i duhovit, i što je najvažnije - devica. O kako sam samo pogrešila u svojoj proceni

  • 59

San svakog muškarca jeste da nekoj devojci oduzme nevinost, da joj bude prvi sa kojim je imala seks uz nadu da ga nikada neće zaboraviti.

Ženski ORGAZAM radi jednu NEVEROVATNU stvar muškarcima - i zato morate da ga imate SVAKI DAN!

Video je staru FOTOGRAFIJU svoje DEVOJKE: A jedan detalj na njoj ga je ostavio bez teksta! (FOTO)

Sticajem okolnosti, potpuno neočekivano, i ja sam dobila sličnu priliku. Upoznala sam muškarca koji nikada pre nije bio u vezi, a kamoli imao seks. Nisam previše razmišljala o ljubavi, želela sam da mu oduzmem nevinost i vidim kako to u stvarnosti izgleda, priča Nevena iz Beograda.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Našli smo se odmah posle posla. U kafić sam stigla 15 minuta ranije i zauzela mesto za šankom kako ne bi morao da me traži pogledom.

Kada je stigao, već sam bila na svojoj drugoj čaši vina. Na licu sam mogla da vidim da je nervozan i mrtav preplašen. Drhtao je kao list na vetru. Bilo mi ga je žao pa sam ga dočekala velikim zagrljajem. To je dalo rezultat i vrlo brzo smo opušteno ćaskali.

Bio je lepo građen i duhovit, a par pića mu je pomoglo da malo razveže jezik i opusti se.


Čini se da je i meni alkohol pomagao pa sam iskoristili prvi trenutak i poljubila ga. Međutim, nastavio je da se ponaša kao da se ništa nije desilo.

Na kraju večeri sam ga pitala da li želi da dođe do mene. Videla sam da se nećka pa sam ga uhvatila za međunožje kako bih mu, za svaki slučaj, dodatno pojasnila svoje namere.

Bili smo prilično pijani, ali to me nije sprečilo da mu ruku spustim na svoju butinu i lagano je pomerim na gore.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Videlo se da je neiskusan jer je toliko jako pritisnuo moj klitoris da sam mislila želi da ga vrati natrag u telo. Počela sam da brinem.

Ipak, nadala sam se da će se stvari popraviti kada napokon krenemo sa seksom. Skinula sam mu farmerke i bacila se na njegov penis. Istog trenutka mi je pomerio glavu i krenuo da me ljubi - ovo sam osetila kao uvredu. Šta li me još čeka...

Onda je iz čistog neba počeo da se dere da bi trebalo da koristimo kondom. Otvorila sam fioku i uzela jedan. Trebalo mu je malo vremena da ga stavi na svoju pozamašnu alatku. Imala sam utisak da su u pitanju sati, a ne minuti.

Uprkos njegovoj veličini, bio je to krajnje neprijatan prizor - gledati ga kako se muči i pokušava da shvati koja strana kondoma ide gde.

U ovom trenutku sam samo želela da se stvari završe što pre. Sam seks nije bio toliko loš, ili barem ne najgori u mom životu, jer sam preuzela kontrolu i popela se na njega.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Onda su stvari postale još neugodnije. sve vreme je imao bolan izraz na licu. Rekao mi je da pokušava da se koncentriše da ne svrši previše rano. Što ipak jeste uradio, nakon 4 minuta. Možda je on izgubio nevinost, ali ja nisam dobila orgazam.

Potpuno izmorena bacila sam se na krevet.

Ujutro sam ga zatekla kako skuplja svoje stvari, ali sam samo nastavla da spava. Zna gde su vrata.

To je bilo to. Moje prvo, i najverovatnije poslednje, iskustvo sa nevinim muškarcem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    23. mart 2017 | 00:04

    I ja sam nevin

  • Fap masina★

    23. mart 2017 | 15:38

    Ispada smešno ali je bilo tako; meni 17 ona godinu starija, pre toga se lepo sve dogovorili. Dosao taj trenutak mi zajedno, preko 2 sata ja je molim da počnemo u meni želja nikad veća...ma kakav ni da čuje, neda pa neda a pre toga se lepo sve dogovorili. Nakon više od dva sata molenja ona pristaje. Medjutim sad se desava drugi problem ja ne mogu postići erekciju, pokušavam na sve načine da postignem ali neide a pre toga strašno koliku sam erekciju imao da li zbog prevelikog uzbudjenja ili nečeg drugog uglavnom nisam kao što sam bio. Kaže ona nakon nekog vremena ako ne počnem počeće se smijati, mene još veća panika ufatila. Vidim da od tog nema ništa kažem ja njoj slušaj me, preko dva sata ja te molim bio sam u punoj erekcij dal' sam sagorio u želji ili nešto drugo al' od tog večeras nema ništ'! Nisi u stanju da probudiš erekciju u meni, bilo bi najbolje za dva dana da ponovimo ovo će mo sve zaboraviti. Nakon dva dana sasvim druga priča, čim smo se sastali akcija je krenula, bez ikakvog moljakanja. Nakon toga narednih 8 godina smo bili intimni, svaki put je bilo sve bolje i bolje...

  • AHA

    24. mart 2017 | 23:56

    A ja ne bih da ucim nekog....moja omiljena fantazija je stariji gospodin...bar jedno 20 god.od mene. Samo fantazija. Da ne bude zabune...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA