≫ 

ZVUČI NEVEROVATNO, ali - jaja otkrivaju kakav je u seksu

Mnogo je faktora koji otkrivaju jednog (ne)veštog ljubavnika, ali vam sigurno ni kraj pameti nije bilo da o vašim sposobnostima u krevetu mogu da govore ni manje ni više nego vaša jaja

  • 16

Način na koji ljubite, dodirujete i mazite ženu u krevetu jeste najverniji, ali svakako nije jedini način na koji devojka može da provali vaše ljubavničke sposobnosti. Razni su načini na koji može da vas pročita, a između ostalog tu je i jedna pomalo blesava metoda koja navodno otkriva vaše seks-veštine.

Rešite TEST i saznajte kakvi ste STVARNO u seksu!

Ako se pitate "Da li sam dobar u krevetu?", evo odgovora

Reč je o metodi s vašim jajima, ali ne onim na koja ste u prvom momentu pomislili, već pravim kokošijim koje konzumirate gotovo svakog dana. Naime, način na koji pripremate jaja otkriva kakvi ste u krevetu. Proverite da li je to tačno.

PRŽENA JAJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Oni koji za doručak preferiraju pržena jaja ili kajganu obično su osobe sa velikim seksualnim apetitom. U krevetu su uvek spremni za akciju!

KUVANA JAJA

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kuvano jaje najčešće je odabir osobe koja loše organizuje vreme i obaveze. Često je reč o impulsivnim ljudima koji su egocentrični i ne mare previše za tuđe potrebe, zbog čega su često razvedeni. Oni koji preferiraju tvrdo kuvana jaja najčešće su nemaštoviti, baš kao i jaje na tanjiru. Sve to važi i za njihov intimni život.


OMLET

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Osobe koje vole omlet sa različitim dodacima najčešće karakteriše samodisciplina i uzdržanost. Oni se drže principa zlatna sredina, a najčešće su veoma uredni. To može da bude sjajna osobina, ali ponekad je u krevetu ipak potrebno malo spontanosti.

JAJA NA OKO

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jaje na oko najčešći je izbor osoba sa dobrim seksualnim apetitom. Reč je o skromnim osobama koje potiču iz radničkih porodica, a kada se zasite jaja na oko, naručiće kajganu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antonio Serdjente

    31. mart 2017 | 00:30

    Jaja haahahah

  • Duck

    31. mart 2017 | 12:44

    Moja ih je više razbila o guzicu nego o tiganj!

  • &

    1. april 2017 | 21:41

    Pravi muskarac i ljubavnik je onaj koji zna da opusti devojku i da zajedno uzivaju.Ostalo su gluposti i promasaji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA