Evo šta kupaći kostim govori o cici koja ga nosi

Neke dame na plaži više vole da nose jednostavne jednodelne kostime, druge seksi bikini. Verovali ili ne, izbor kupaćeg kostima može mnogo da vam kaže o dami koja ga nosi

  • 7
Zgodne devojke u bikiniju Izvor: webpark.ru

Spas od velikih vrućina najlakše ćete pronaći na moru, planini ili nekoj od gradskih ili seoskih plaža. Okruženi tolikim polunagim ženskim telima, sigurno nećete moći da odolite a da ne priđete nekoj zgodnoj devojci. Unapred možete proceniti šta vas čeka samo na osnovu boje i modela njenog kupaćeg kostima.

Jednobojni

Potpuno beli bikini deluje otmeno, a dama u njemu deluje hrabro, samopouzdano i pristupačno. Crne ili druge tamne boje odaju da je u pitanju klasična žena koja je neopterećena glupostima. Sve u svemu, jednobojni bikiniji govore o nekomplikovanoj ženi koja je pravi prijatelj.

Vrištećih boja

Neonski bikini pokazatelj je samouverenosti žene koja ga nosi. Zlatni bikini ukazuje na ljubav prema luksuzu dominantne dame, koja u vezama voli da ima glavnu reč.

Štrafte

Prugice deluju živahno i veselo i mame poglede svih posetilaca plaže. Što je kupaći šareniji, to je devojka otvoreniji tip. Dama koja se odluči za dvobojni prugasti model deluje sportski, ali i elegantno.

Cvetići

Cvetni print ili orijentalni dizajn na bikiniju deluje razigrano i slatko. Osoba u ovakvom kupaćem kostimu najverovatnije je mirna i povučena osoba koja ne voli da bude u centru pažnje. Žene u cvetnim bikinijima žele da ostave utisak da su veoma simpatične i fine, što im po pravilu i uspeva. Previše šareni kostimi otkrivaju romantičnu i ljupku dušu, koja dozvoljava da bude izmanipulisana i često baš i ne zna da se izbori za sebe.


Animal-print

Žene koje nose bikini sa leopardovom šarom deluju divlje i pustolovno. Takav model bez sumnje odašilje signale koji pozivaju na flert. Samim tim što u toj meri privlači poglede na sebe, muškarci (ne samo vi) to gledaju kao pozivnicu za nabacivanje. Međutim, iza ove maske često se krije usamljena singl cica koja čezne za ljubavlju.

Gornji i donji deo raspareni

Veselo uklopljeni bikini govori o nekomplikovanoj, opuštenoj i praktičnoj ženi. Ona je samouverena i nema problema sa time što na sebe skreće pažnju. Na muškarce ovaj tip deluje veoma privlačno.

Razigrani detalji

Mašnice ili perlice na gaćicama deluju seksi, a otkrivaju individualnost i samopouzdanje devojke koja ga nosi. Ukoliko je bikini previše načičkan kojekakvim džidža-bidžama, to govori o nezreloj curi koju je možda najpametnije, ipak, zaobići.

Sportski

Ovaj tip žene ne voli da se satima čvari na suncu. One su aktivne, vole da plivaju, rone ili da se igraju sa loptom u vodi. Nisu opterećene time kako izgledaju na plaži i naprosto ne podnose površnost konkurencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA