≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj ORGAZAM je ženama važniji i od G tačke, garantuje maksimalno ZADOVOLJSTVO - evo kako da ga postignete

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponekad vam deluje da je verovatnoća istovremenog doživljavanja orgazma sa parterom ravna dobitku sedmice na lutriji. Ovi su neki od trikova i saveta, koji vam mogu pomoći

  • 3

Doživeti vrhunac u isto vreme kad i partner jedan je od najlepših seksualnih stvari koju možete iskusiti, jer svaki osećaj je lepši kada se doživi zajedno. Mnoge žene i ne dožive orgazam tokom seksa, a možete misliti koliko je teško to ostvariti u isto vreme.

Ovo su najbolje SEKS POZE ako želite da muškarac izdrži CELU NOĆ - i jedna nakon koje će svršiti za 3 minuta

Evo kako da samo jednim pogledom provalite da li je dobar u krevetu

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Simultani orgazmi postoje, ali zahtevaju rad i posvećenost. Da bi doživeli zajednički orgazam, morate da naučite da kontrolišite svog partnera, posebno se to odnosi na muškarce, kojima je mnogo manje dovoljno da dostignu vrhunac.

"Ova vrsta orgazma može se lakše dostići preko oralnog seksa i stimuliranja klitorisa. U mnogim pozama nećete doživeti klitoralnu stimulaciju ako podsvesno ne uspostavite kontakt sa partnerom. Pored toga, dok vas dira, možete ga navoditi ili sami preuzeti kontrolu G tačke", objašnjava Ava Kadel, autor priručnika za oralni seks "The Pocket Idiot's Guide to Oral Sex".

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Prvi rezultati vidljivi posle malo vežbe

Početak bi trebalo da bude spor, neka u vas ulazi do pola, simulirajući tako dodire usana ili prstiju. Kako vaš partner bude prodirao dublje, dirajte se kako bi bile stimulisane i u unutra i spolja. Kako muškarci ranije dostignu orgazam, potrebno je da ženi date vreme. Neka jača polovina u prvih desetak minuta oralno ili ručno zadovoljava ženu, kojoj je prosečno potrebno između 10 i 20 minuta.


Šta ako to učini pre vas?

Nemojte da se obeshrabrite ili odustanete ako vas partner preduhitri nekoliko puta. Što češće budete pokušavali da doživite klimaks zajedno, lakše ćete ga i ostvariti. Najbolje je da pokušate sa pozom u kojoj je žena gore, jer na taj način ona može da kontroliše tempo. Kada osetite da vam je partner blizu vrhunca, upsorite ritam i malo se izdignite tako da samo vrh njegovog penisa bude u vama.

Ako je na korak od ejaklulacije, prekinite odnos i nežno mu stisnite vrh penisa na pet sekundi. Na taj način ćete zaustaviti protok krvi u penisu i samim tim smanjiti mu uzbuđenje.

Ne zaboravite, partner mora dobro da vas poznaje. Stručnjaci kažu da je verovatnoća za istovremeni orgazam mnogo veća kod parova koji su dugo zajedno i dobro se poznaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don Zuan

    9. april 2017 | 09:07

    Da budemo iskreni bez lazne skromnosti najvazniji sam im JA. Kad ih samo pogledam tada zadrhte sve kad ih njezno dodirnem prepuste mi se..kad osjete moje ruke i poljupce na sebi u njima se nemir budi tada bi svaka pored mene da se budi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA