≫ 

Danijela je prevarila muža sa nekoliko "klinaca" dok je bila pijana, a onda joj je stigla poruka koja ju je šokirala

Zbog nekoliko sati uživanja uništila je svoj život

  • 15

Jedna žena uradila je nešto što bi svakog muškarca ostavilo slomljenog, međutim, iako je Danijela sve pokušala da zataška, njena prevara je otkrivena.

PREVARILA sam 3 muškarca - i nije mi ŽAO jer sam naučila ove 3 VAŽNE LEKCIJE

ODMAH GA ISPROBAJTE: Prost trik sa telefonom otkriva da li vas partner vara

Ja sam udata žena od 36 godina i majka dvoje dece. Iako volim muža sa kojim sam u braku 12 godina, ova godina mi je toliko užasna i osećam se toliko suvišnom da me je to nateralo da napravim najveću grešku u svom životu.

Dobila sam otkaz, a novi posao koji sam pronašla sa sobom je doneo drugačije radno vreme i zbog toga imam problema da uskladim porodicu i druge obaveze.

S obzirom na to da i moj muž radi puno, gotovo da se uopšte ne viđamo. Ta razdvojenost je učinila da se osećam nevoljeno i da je jedini razlog mog postojanja briga o kući.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Stvari su se donekle poboljšala kada sam se sprijateljila sa jednom koleginicom, ali sam kasno shvatila da smo užasan par i da loše utiče na mene. Marija je bila razvedena i živela je život punim plućima. Bila sam zavedena njenim pričama o neobaveznom seksu i avanturama koje je imala po beogradskim klubovima da sam jednog dana odlučila da i sama okusim delić svega toga.


Odvela me je u njen omiljen klub za koji mi je rekla da je prepun mladih pastuva koji jedva čekaju da se zavuku u gaćice starijim ženama.

Svi ti pogledi u klubu koji su bili upućeni meni, imala sam utisak kao da me svaki od tih klinaca skida očima. Moram priznati da mi je sva ta pažnja prijala, po prvi put posle mnogo vremena sam se osećala seksi i poželjno.

Nakon nekoliko pića sam se opustila i počela da flertujem sa svakim muškarcem koji je prišao da razgovara sa mnom.

Videlo se da su svi oni željni neke akcije sa iskusnijom ženom koja ima da ih nauči stvar ili dve u krevetu u pruži im seks kakav ne mogu da osete sa svojim vršnjakinjama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kako je alkohol sve više i više počeo da me opija, zgrabila sam dečka koji je pričao sa mnom i odvukla ga u muški WC. Imala sam utisak kao da mu ispunjavam najveću fantaziju, a to me je dodatno napalilo. Sam seks i nije bio nešto, ali adrenalin koji je krenuo da struji mojim telom ponovo me je učinio živom.

Iako je bila radna nedelja, nisam mogla da čekam petak i sutradan sam sama otišla u taj isti klub. Sada sam želela da ja sebi ispunim najveću fantaziju. Upecala sam dva srednjoškolca i odvela ih u hotel. Seks je bio neverovatan. Ispunjavali su svaku moju želju, a i ja njihovu.

Međutim, kada je došao vikend i kada mi je cela porodica bila na okupu, počela je da me izjeda griža savesti.

Nisam mogla da verujem šta sam uradila, Sram koji sam počela da osećam bio je neverovatan. Ipak, to je bila moja tajna i bila sam spremna da je odesem u grob.

Shvatila sam šta sve mogu da izgubim ako muž sazna gde sam zapravo bila kada sam mu rekla da moram da radim do kasno.

Te večeri nisam mogla da zaspim jer sam razmišljala kako će mi se karma vratiti jednog dana.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Samo, taj dan je došao brže nego što sam i mogla da zamislim.

Jedan od tih klinaca sa kojima sam imala seks je uspeo da me snimi dok nisam gledala. Nije koristio taj snimak kako bi me ucenjivao ili nešto slično, uradio je još goru stvar. Tog vikenda je naleteo na moju drugaricu i raspitivao se za mene. Dala mu je moj broj.

Nije znao da sam u braku i poslao mi je taj snimak sa porukom - "da li želiš da ovo ponovimo".

Mislila sam da mi piše neko sa posla i rekla mužu da pogleda o čemu se radi. I dalje se sećam njegovog izraza lica kad je otvorio poruku.

Ostatak vikenda nije progovorio ni reč, a onda mi je u ponedeljak rekao da ne želi da više ima bilo šta sa mnom. Dao mi je rok od tri dana da se spakujem i nestanem. Videla sam da se ne šali, i razumela sam ga. Ono što sam učinila je nedopustivo.

Pokupila sam svoje stvari i vratila se kod majke. Papiri za razvod su stigli nekoliko dana nakon toga. Kada je sudija čuo za aklohol, seks i tinejdžere, sve mu je bilo jasno.

Zbog dve večeri razuzdanog seksa ostala sam bez muža, dece i porodice i svako veče žalim zbog svoje odluke da prevarim muža. Sada je kasno, ali jasno mi je da sam napravila grešku života.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazda

    20. april 2017 | 18:09

    Ni manje ni vise nego sa dvojicom ! Dobru zenu si ozenio nema sta.

  • Šure

    20. april 2017 | 09:17

    Laž...Ne bi se ti odvajala od telefona da te pičila paranoja, a kamoli davala muzu da pregleda pristigle poruke...a drugo, ta tvoja koleginica sigurno ne bi davala tvoj broj nekom balavcu bez pitanja..Laž

  • M.r

    21. april 2017 | 12:51

    Ja joj dajem svu podršku,jbg ogresila se,shvatila je ali bilo kasno.Podrska!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA