DA LI STE MEĐU NJIMA? Žene s ovim oblikom tela najbolje su u seksu

Visina, težina i obline utiču koliko je neko dobar u seksu, smatraju naučnici

  • 14

Nije lako prepoznati ženu, koja je dobra u krevetu. Koliko puta ste se razočarali sa nekom vrhunskom ribom, dok ste sa druge strane mnogo više uživali sa ženama koje nisu previše atraktivne?

Muškarci, evo koje su žene NAJVATRENIJE U KREVETU!

Oblik vašeg tela krije tajnu mršavljenja - šta MORATE da jedete ako ste trougao, krug ili pravougaonik

Žene sa ovom VRSTOM vagine imaju NAJBOLJE ORGAZME

Seks je veoma prosta, ali istovremeno i čudna stvar. Nećete verovati koji tip žena je, prema nekim istraživanjima, najvatreniji.

Naglašene obline

Ako žena, biološki govoreći, ima široke kukove, verovatno je vrlo otvorena u seksu. Istraživanje na Univerzitetu Lids otkrilo je da su žene s izraženim oblinama sklonije seksu na jednu noć i povremenim druženjima te su otvorenije za seksualno eksperimentiranje.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Niske

Možda ste uvek priželjkivali tih nekoliko centimetara više, ali biti niža ima svoje prednosti u seksu. Em što možete raditi neke stvari koje visoke žene ne mogu, lakše a možete imati seks i na nekim čudnim mestima. Takođe, teško izvedljivi položaji za vas su mačji kašalj.


Visoke

Duge noge uvek su bile seksi, ali visokim ženama mogu predstavljati problem kada se radi o brzinskom seksu u javnosti ili divljanju na krevetu. To ne znači da je njihova tehnika loša već seks može biti gnjavaža, pogotovo ako ste više od partnera.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Punije

Nobelovac Džejms Votson smatra da punije žene više uživaju u seksu nego mršave. Zašto je to tako? Kao čovek koji je otkrio strukturu DNK-a, Votson je uveren da što žena ima više masnog tkiva, to je bolja je u krevetu. Sva ta masnoća podstiče na endorfin koji povećava seksualnu želju i snagu. Međutim, nezdrava debljina sigurno nije preporučljiva.

Mršave

Za razliku od buckastih devojaka, mršavice nemaju podsticaj endorfina pa i nisu tako dobre u krevetu. Međutim, ovo bi trebalo da uzmete sa rezervom jer obe grupe imaju svoje loše i dobre strane.

Foto: Tumblr.com Foto: Tumblr.com

Velike grudi

Istraživanje iz 2013. godine sugeriše da su žene s velikim grudima inteligentnije nego one s malim, što znači da svoju pamet mogu dobro da iskoriste kako bi dobile ono što žele u krevetu.

Male grudi

Iako su velike grudi imperativ u današnjem društvu, žene s malim grudima više uživaju u predigri i maženju. Zašto? Jer su manje grudi osetljivije na dodir od velikih.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA