≫ 

KUCA, ZEKA, ZMIJA: Otkrivamo najbolje poze za mali penis

Saznjate koje su seks poze najbolje za muškarce koji nisu baš obdareni

  • 4

Pisali smo kako da vodite ljubav kada partner ima veliki penis, a sada su došli na red ovi drugi.  O prosečnoj veličini muškog polnog organa postoje razne teorije, ali jedno je sigurno - ma koliki je, žene bi uvek volele da je veći, širi i obimniji.

Tri poze u seksu koje muškarci ne vol

5 MITOVA O SEKSU: Veliko stopalo ne znači i ogroman penis, a za 5 minuta ne može da se desi čudo!

Sitnice kojih se žene stide u seksu, a muškarci ih uopšte ne primećuju

Obdareni muškarci ne moraju da voda računa kada je seks u pitanju, dok oni sa malim penisom moraju da se potrude, rade na tehnici i pronalaženju uglova penetriranja.

Svima koji ne mogu da se podiče centimetrima u gaćama, otrkivamo četiri poze po preporuci seksologa.

Foto: Profimedia, Alamy

Dogi poza

Kada se upražnjava pod odgovarajućim uglom, kučeća poza može učiniti da i mali penis žena oseća kao veliki. Potrebno je da se muškarac pozicionira na takav način da je partnerka u stanju da udobno smesti glavu i ramena na jastuk, dok zadnjica treba da joj bude visoko izbačena. Da bi pomogla u stvaranju najefikasnijeg ugla, leđa treba da budu blago zaobljena, a butine skupljene koliko je to moguće.

Zekine uši

U ovoj pozi žena leži na leđima, a noge su joj podignute tako da joj kolena budu u visini ušiju. Ispod zadnjice možete staviti jastuk, jer će penetracija tada biti bolja. Muškarac može da stimuliše klitoris ili bradavice, što će doneti još uzbuđenja.

Printskrin: YouTube/Arielle Scarcella

Zmija

Žena leži na stomaku sa stisnutim nogama i blago podignutom zadnjicom. I ovde je jastuk može da pomogne, zbog boljeg ugla i udobnosti. Za još intezivniju penetraciju, neka vam partner stisne bedra.

V formacija

Žena je na leđima i podignutim nogama, koje su raširene u V položaj. U takvom položaju muškarac kleči i u mogućnosti je da prodre prilično duboko. Kako biste održali ravnotežu i tempo, prislonite dlanove na zid ili uzglavlje kreveta, a njene noge prebacite preko svojih ramena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA