Greške zbog kojih muškarac dobija etiketu lošeg ljubavnika

Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo

  • 6

Postoje onaj tip muškarca koji misli da zna sve tajne koje krija spavaća soba, pa sebe smatra vrhunskim ljubavnikom, ali istina je ipak malo drugačija.

Jedina lekcija u seksu koju mora da zna svaki muškarac ako ne želi da ga žena ostavi

Vaša vagina će vam "reći", kako da zavedete muškarca

Ovo su 4 greške koje muškarac pravi u krevetu:

Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ih ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.

Kako u svakodnevnim situacijama tako i u krevetu vlada njihovo veliko sveznajuće "ja", pa najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava sa dobro poznatom rečenicom: "Ja to znam bolje od tebe".

Foto-ilustracija: Profimedia

Nedostatak predigre

Žene žele predigru, i to je tako. Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što ženama često ne odgovara.

Loša higijena

Prizori znojavih muških tela rado su viđeni, ali samo na filmu, jer žene ipak u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca.

Ćuti i radi

Ćutanje u krevetu jači pol rado praktikuje, ali ženama to nikako ne odgovara. Zato je vreme da svoje duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi sa jednakim žarom kao i prilikom navijanja, jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA