Kako da samo jednim pogledom otkrijete koliko neko ima seksa: Sve piše na licu

Postoje načini na osnovu kojih se može utvrditi koliko je neko seksualno aktivan, a da pri tom ne morate da se raspitujete, dovoljno je da pogledate jedan deo tela te osobe

  • 0

Nova studija sa Univerziteta Nipising u Kanadi otkrila je da možete da predvidite detalje seksualnog života neke osobe, jednostavno gledajući u njeno lice.

Ovu seks povredu muškarci najviše dobijaju tokom preljube i to samo zbog jedne stvari koju rade samo sa ljubavnicom

Potpuno nezamisliva stvar otkriva da li je neko dobar u krevetu

Istraživači su pogledali odnos širine i visine lica kod 145 muškaraca i žena koji su bili u romantičnim odnosima.

Zatim su pogledali korelaciju između oblika njihovih lica i njihovog seksualnog života.

Istraživači su otkrili kod oba pola, da oni sa širim licem imaju veći seksualni nagon i imaju više seksa u poređenju sa onima sa dužim i užim licem.

Foto-ilustracija: Profimedia

To se dešava zbog variranja nivoa hormona tokom razvojnog perioda kao što je pubertet, koji može da utiče na oblik lica i seksualne želje.

Istraživači su takođe uradili nastavak studije u kojoj su ispitali 314 učesnika o seksualnoj orijentaciji i  neobaveznom seksu.

Muškarci sa ovalnim oblikom lica su smatrani za one koji lako ulaze u neobavezne varijante i daleko su neverniji od ostalih.

Muškarci sa kvadratnim oblikom lica smatrani su agresivnijim, dominantnijim, nemoralnijim i privlačnijim kao kratkotrajni seksualni partneri, za razliku od muškaraca koji imaju uže i duže lice.

Autor studije Stiven Arnocki je rekao: "Zajedno, svi ovi nalazi ukazuju na to da karakteristike lica mogu da prenesu važne informacije o seksualnom životu ljudi."

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA