KAD PARTNER ZAKAŽE: Kako pravilno masturbirati

Umor, pospanost ili stres najčešći su izgovori partnera kada u krevetu stvari ne idu najbolje. Osigurajte se na vreme i ovladajte tehnikama masturbacije kako užitak ne bi izostao

  • 1

Masturbacija zaheva određene veštine kojima treba ovladati kako bi solo seks rezultirao što većim užitkom. Baš kao i seks u dvoje, solo seks donosi brojne koristi čovekovom zdravlju. Ipak, i masturbacija zahteva određene veštine, a njih je u svojoj knjizi "The Many Joys of Sex Toys "opisala Ana Semans.

Opustite se

Ključ užitka krije se u vašoj sposobnosti da se opustite. Drugim rečima, pronađite model koji će vam pomoći da sve probleme ostavite ispred vrata.

Uzbudite sami sebe

Seks uvek počinje u mozgu pa zato mislite neko vreme na stvari koje vas uzbuđuju – ranija seksualna iskustva, scenu iz pornića ili zgodnog kolegu. Važno je da se u glavi "prebacite" na seks.

Pogledajte svoj polni organ

Ako još nikad niste detaljno pogledali svoj polni organ, onda je krajnje vreme da to učinite. Uzmite ogledalo i krenite u avanturu istraživanja. Koristite i prste dok budete ispitivali različite delove organa. Zaista je važno da dobro upoznate svoj polni organ jer to je preduslov za svako buduće seksualno zadovoljstvo.

Igrajte se sa sobom

Lezite na leđa i dodirujte svoje telo od glave do pete. Neka to budu senzualni dodiri, a posebnu pažnju posvetite svojim erogenim zonama. Zadržite se što dalje na polnom organu, a dodiri neka budu različitoga intenziteta. Zapamtite, sve je to igra, nema prostora za sramotu ili neugodnost, uživajte u vlastitom telu.

Igračke su dobrodošle

Mnoge žene još uvek zaziru od vibratora, ali to je uređaj koji može pružiti veliki užitak. Njime možete dodirivati lagano sve delove tela, a ne samo genitalije. Dakako, sprijateljite ga sa svojim klitorisom i videćete da će postati nerazdvojni.

Pazite na disanje

Oduprite se potrebi da zadržite dah. To se često javlja kad je užitak blizu, no umesto toga dišite duboko i polako. To će omogućiti širenje užitka po celom telu. Verovatno u tome nećete uspeti odmah prvi put, ali s vremenom i vežbom sigurno hoćete.

Višestruki orgazmi

Vibratori su neumorni i mogu vam bez problema priuštiti višestruke orgazme i za to treba prakse, pa dajte sebi vremena i usavršite se zbog vlastitog užitka i zadovoljstva.


(Telegraf.rs/Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    14. avgust 2012 | 09:49

    kada partner zakaze-uvek je tu komsija,spreman da pomogne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA