KAKVA AGONIJA: Žena koja ima 100 orgazama dnevno!

Medicinska sestra Kim Remzi pati od retkog medicinskog poremećaja koji se manifestuje tako što ona nema skoro nikakvu kontrolu nad svojim genitalijama. Ona se seksualno uzbudi i na najmanji podsticaj, da bi zatim usledio eksplozivni orgazam. Sve to joj se ponekad dešava i po nekoliko puta na sat

  • 0

Skoro svaka žena na ovom svetu volela bi kada bi mogla što češće da doživljava višestruke orgazme. Međutim, ne i četrdesetčetvorogodišnja Kim Remzi.

Vrhunci koje ona doživljava svakodnevno i po stotinu puta, ostavljaju je u bolu, iscrpljenu, nesposobnu za rad, bez mogućnosti da ostvari normalnu vezu. Njeno seksualno uzbuđenje može da pokrene kako pomisao o nekom muškarcu, tako i svakodnevne banalne situacije kao što je vožnja automobila, čišćenje kuće, pa čak i prolazak vozova.

- Dok druge žene istražuju načine kako da uopšte stignu do orgazma, ja se sve vreme pitam kako da zaustavim svoje – ispričala je Kim.

Nakon što je pre desetak godina pala niz stepenice, na kičmenom stubu ove dame iz Nju Džerzija nastala je cista zbog koje Remzijeva danas pati od retkog poremećaja nazvanog neprekidno genitalno uzbuđenje. Prve ozbiljne probleme osetila je 2008. godine nakon seksa sa svojim tadašnjim dečkom.

- Imala sam neprekidne orgazmičke napade koji bi trajali i po četiri dana. Mislila sam da sam počela da ludim. Isto mi se dešavalo i sa drugim momkom. Sve sam pokušavala da to zaustavim, pa čak i da sedim na vreći zamrznutog graška – ispovedila je Kim svoju muku.

Iako će mnogi da se sprdaju na račun ove boljke, stručnjaci upozoravaju da nije u pitanju šala.

- Ljudima koji pate od ovog poremećaja veoma je teško da pričaju o svemu što im se dešava, pošto su u strahu da će ljudi da im se smeju ili da ih smatraju za seksualne manijake. Vremenom, njima se urušava samopouzdanje i oni počinju da odbijaju sve kontakte, šaljući neverbalne poruke čiji je smisao Ne, nemoj mi prići. Jedino rešenje jeste da pronađu pažljivog i strpljivog partnera koji će se truditi da ih sluša i pokušati da razume kroz šta sve jedna ovakva osoba prolazi – objašnjava seksolog Pam Spar.

(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA