SEKSUALNA HEMIJA: 5 fora koje vam otkrivaju da li vas čeka super seks ili strašan smor!

Tek ste se upoznali i ne možete da se oduprete znatiželji. Zasad se slažete odlično, ali neprestano se pitate kako ćete se uklopiti i složiti u krevetu. Otkrivamo vam znakove koji ukazuju na to da li postoji “hemija” ili je bolje da odmah odustanete

  • 0

Menja vam se glas

Ako vaš glas, dok ste u blizini osobe koja vas zanima, počinje da biva dublji, u pitanju je nesvesna reakcija kojom vam vaše telo poručuje da ste uzbuđeni, pa čak i ako to sebi ne biste priznali. S druge strane, povišen tonalitet glasa sugeriše na to da osećate bliskost u njegovom ili njenom društvu. U oba slučaja možete biti sigurni da će vaša kompatibilnost u krevetu biti više nego dobra.

Bez cenzure

Ako ne osećate da bi bilo čega trebalo da se stidite i ne postoji nijedna stvar o kojoj ne biste mogli da govorite, a čak smete da podelite i poneku razuzdanu pričicu – budite sigurni da se na putu ka fenomenalnom seksu. Ako se osećate suzdržano dok razgovarate i ne usuđujete se da budete opušteni i otvoreni, najverovatnije će se upravo tako stvari odvijati i u spavaćoj sobi.

Kontakt oči u oči

Često razmenjujete duboke, intenzivne i duge poglede? Ako se tako međusobno gledate čak i za vreme neobavezne konverzacije, to predstavlja dokaz da ste povezani na intenzivan, blizak način. U krevetu će se to samo još bolje pokazati.

Dodiri

Kad se desi da se slučajno očešete ramenima ili vam se ruke dotaknu, a vas prođu žmarci i odmah imate asocijaciju na vođenje ljubavi, na dobrom ste putu. Ukoliko su vaši međusobni dodiri bez ritma, grubi i iritantni, sigurno je da će takvi biti i kad budete bili bez odeće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA