MISTERIJE ŽENSKE MASTURBACIJE: Čemu služe vibrator i dildo?

Ženska masturbacija još uvek je obavijena velom tajne. Dame najčešće nerado govore o njoj, a same tehnike koje ih dovode do neslućenih užitaka skrivaju od svih, čak i od najbližih prijateljica

  • 3

Možda je to razlog zbog kojeg se neke žene plaše da pitaju na koji im to način seksi igračke mogu pomoći u samozadovoljavanju. Vreme je da im odgovorimo na pitanja i otkrijemo tajne ženske masturbacije.

Vibrator

Vibratori mogu biti zaslužni za neke od najboljih orgazama u vašem životu. Ako ste ikada razgovarali sa ženom koja koristi ovu čudesnu spravicu, zasigurno ste čuli da joj taj ovaj mali uređaj pruža mnoštvo užitka. Baš zbog toga vibratori i jesu najpopularnije seksi igračke.  Dolaze u raznim dimenzijama i oblicima. Na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara.

Mnoge dame tokom seksualnog čina ne uspevaju da dožive orgazam i zato upravo njima seksolozi savetuju korišćenje vibratora u solo igricama, kako bi se naučile na koji način stimulacija doprinosi njihovom vrhuncu.

Dildo

Dildo, odnosno veštački penis, je sjajan izbor za žene koje nisu obožavateljke vibratora, zbog prejakog intenziteta stimulacije. Dildo je igračka koja je dizajnirana za vaginalnu ili analnu penetraciju. Oni ne rade ništa sami od sebe, odnosno rade samo ono što vi želite da rade i to uz pomoć vaše manipulacije.

Užitak dolazi penetracijom. Mnoge žene uživaju u toj vrsti pritiska koji nastaje i zato najradije i biraju ovu igračkicu. A veličina? Svakom po meri i želji.

(TPortal.hr)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smrtnik

    27. septembar 2012 | 12:20

    Ma kod ove bi mi radio kao vibrator dok se baterije ne potrose.

  • najprovokator

    26. septembar 2012 | 21:16

    nema ko da pita da se upiše kod današnjih usedelica i eto povoda za plastiku...ja sam dobrovoljac za ove usamljene snajke...pa...

  • ...

    27. septembar 2012 | 06:31

    kako se zove ova plavusa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA