INJEKCIJOM DO ORGAZMA: Doktori obećavaju eksploziju zadovoljstva

Injekcija kolagena ubrizgava se u predeo gde bi trebalo da se nalazi mitska G-tačka, nakon čega dama postaje spremna za vrhunsku orgazmičku avanturu

  • 0

Žene koje žele da još više uživaju u seksu mogu za nekih 1.300 dolara injekcijom kolagena da povećaju svoju G-tačku. Lekari američkog instituta za vaginalno podmlađivanje u Los Anđelesu pacijentkinjama pod lokalnom anestezijom ubrizgavaju kolagen koji G-tačku povećava za 24 milimetra.

Postupak je gotov za samo pola sata, a sa seksom treba pričekati najmanje četiri sata. U proteklih pet godina "G shot" injekcije isprobalo je više od 2000 žena, a postupak treba ponavljati svaka četiri meseca. Oduševljene pacijentkinje tvrde da im se seksualni život poboljšao u neverovatnoj meri, a orgazmi postali jači nego ikada pre.

- Cilj nam je da pomognemo i ohrabrimo žene kako bi se što bolje osećale u sopstvenom telu. Međutim, ponekad je ljudima teško da prihvate ovakve novine, zato što to nije tipična plastična operacija nakon koje se vide direktni rezultati – rekao je ginekolog dr Dejvid Metlok.

Osim u SAD, gde su postale pravi hit, "G shot" injekcije dostupne su i u Velikoj Britaniji u jednoj od klinika za vaginalno podmlađivanje u Londonu.

(24sata.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA