VODIČ ZA ROMANTIČNU PROSIDBU: Kako da joj svoje srce poklonite u javnosti

Pre nego što odlučite da kleknete na kolena i izvadite prsten, sa svojim partnerkom razgovarajte o braku, saznajte kakav je njen stav o tome i da li je spremna da taj intimni čin podeli sa nepoznatim ljudima

  • 0

Ako želite da svoju voljenu pitate da se uda za vas pred stotinama ili hiljadama ljudi, pre nego što to uradite morate biti apsolutno sigurni da njoj to odgovara i da li je spremna za brak. Raspitajte se da li odgovaraju njena očekivanja o prosidbi vašima ili je ona više za intimnniju varijantu . Srećom, većini dama imponovalo bi to što ste spremni da svoju ljubavnu sreću podelite sa stotinama nepoznatih ljudi.

Prosidba je izrazito intiman čin i rezultira velikom uzbuđenošću kod oba partnera. Zato, pre nego se odlučite na tip prosidbe u javnosti, budite sigurni da mesto i način barem otprilike odgovaraju vašoj boljoj polovini. Takođe, posmatrajte njene reakcije na ovakve prosidbe, koje su u medijima u posednje vreme sve češće. Reaguje li na njih s gnušanjem, zaboravite na prosidbu u javnosti, bez obzira na to koliko ste to dobro i romantično osmislili.

Ako prosidba za vašu partnerku predstavlja isključivo intimni čin, zaprosite li je na ovaj način, opteretićete je s previše stresa i očekivanja, zbog čega taj trenutak za nju neće biti toliko poseban.

Prosidba na utakmici

Želite li prosidbu da izvedete na sportskom događaju, najpre s partnerkom razgovarajte o braku. Saznajte kakav je njen stav, kako se ne biste neprijatno iznenadili ispred nekoliko hiljada ljudi. Brak je zajednička odluka, a izabranica vašeg srca ne bi trebalo o tome prvi put da čuje na utakmici.

Prosidba u avionu

Pazite na mesto gde želite da zaprosite svoju dragu. Nemojte je hvatiti u klopku. Nažalost, avion može delovati veoma zastrašujuće. Dajte joj do znanja da ne mora odmah da odgovori, već da dobro razmisli kako se ne bi osećala da je pod užasnim pritiskom. Razmislite i o opciji da vas odbije, jer bi sledećih nekoliko sati leta mogli da budu jako neprijatni. Sigurno ne želite da za svoj eventualni poraz imate i publiku.


Prosidba u kafiću ili restoranu

Čak i ako ste se upoznali u nekom od lanaca brze hrane, ženama nimalo romantično ne zvuči prosidba uz miris prženih krompirića. Pre nego što kleknete, saznajte šta očekuje i šta joj se sviđa i da li je spremna na to da svoj intiman trenutak podeli sa nepoznatim ljudima.

(24sata.hr / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA