SEKS ZA NOĆ VEŠTICA: Vreme je za divlju vampirsku akciju

U poslednje vreme sve je veća popularnost filmova i serija sa horor tematikom. Sve je to zato što su vamp dame i pohotni vukodlaci do te mere seksi da je to naprosto neodoljivo

  • 3

Iskoristite Noć veštica i priuštite voljenoj osobi noć divljeg animalnog seksa. Srećom, počelo je hladno vreme, tako da ćete sve eventualne ljubavne modrice i ogrebotine vrlo lako moći da sakrijete slojevima odeće.

Upalite sveće

Za buđenje senzualnosti atmosfera predstavlja ključni faktor. Sobu ukrasite mirišljavim svećama, taman toliko da savršeno osvetljava senke vaših nagih tela.

Preuzmite kontrolu

Muškarci su ludi za samopouzdanim ženama koje znaju da iniciraju seks. Isto tako, i dame obožavaju kada ih muškarac iznenadi svojim jasnim seksualnim namerama.

Crveno i crno

Devojke, obavezno za večeras pripremite zavodljivi komplet veša u crvenoj ili crnoj boji, a sada je i pravi trenutak da izvučete onu crnu satensku posteljinu koju skrivate u dnu ormara.

Pocepajte jedno drugom odeću

Vampiri i vukodlaci uvek dobiju ono što žele, kada god to požele. Rastrgnite jedno drugom garderobu kako bi se što pre predali neutaživoj strasti.

Vrat je večeras vaša erogena zona

Ovaj deo tela je izrazito osetljiv jer je bogat nervnim završecima. Ljubite jedno drugo po vratu, a nemojte se libiti ni da upotrebite jezik.


Predigra nek bude u sado-mazo fazonu

Nema boljeg uvoda u dobru akciju od oralnog seksa. Vežite jedno drugom oči i na smenu preuzimajte kontrolu, sve dok oboje ne budete bili na ivici ludila.

Zubi i nokti

Malo grubosti nije naodmet. Grickajte jedno drugom predeo koji ide od vrata do ramena, a nokte uposlite da se pozabave partnerovim leđima. Muškarci, sve dok ujed nije do krvi, osećajte se slobodnim da izludite svoju dragu ugrizom za unutrašnju stranu butine.

Gledajte jedno drugo u oči

Kad jednom pređete na stvar, trudite se da što duže ne prekinete kontakt pogledom. Kada budete videli koliko jedno drugo zaista uzbuđujete, shvatićete koliko ste jedno drugom važni i zaljubićete se samo još više.

Menjajte ritam

Počnite snažno i intenzivno, a zatim naglo usporite tempo. Kad osetite da ste blizu vrhuncu, ubrzajte stvar. Orgazam za pamćenje je zagarantovan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    1. novembar 2012 | 06:34

    ala je ovaj patinson dobar-kao dobar dan. uf

  • Rista

    31. oktobar 2012 | 22:38

    Sramota što reklamirate ovaj dan kada se prinose i ljudske žrtve! Pomaže Bog!

  • buuuu

    31. oktobar 2012 | 19:05

    I sta ce biti dete zaceto u noci vestica ??Drakula ili Leptirica ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA