SEKS BUDUĆNOSTI: Robot-orgazmi produžiće nam život! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi smatraju da bi razvoj robotike mogao umnogome da unapredi našu svakodnevicu. Međutim, naučnici smatraju da bi ulaganjem u seks-robote, koji bi nam pružali vrhunske orgazme, mogli da produžimo i životni vek

  • 1

Članak koji je pre nekoliko dana objavljen na stranici "Transhumaniti" bavi se pitanjem "ljubavnih robota", koji bi korisnicima u budućnosti mogli da pruže neverovatno intenzivne "orgazme dugovečnosti", koji su u svakom pogledu superiorniji i intenzivniji od bilo čega što su ljudi sami ili u paru u stanju da izvedu. Takvi orgazmi znatno bi povećali kvalitet života, a rezultati bi bili po naše opšte blagostanje neverovatni.

Ipak, veza između seksa i zdravlja nije dovoljno istražena. Dok sledbenici legendarnog Vilhelma Rajha tvrde da su orgazmi odlični za zdravlje, drugi tvrde da je reč o nečem što sjajno zvuči, ali da nije naučno utemeljeno. Međutim, u knjizi "The Longevity Project" dat je uvid u 80 godina dugo istraživanje, prema kojem žene, koje doživljavaju orgazme i doživljavaju ih često, žive duže od onih koje nemaju tu sreću.

Međutim, futuristi tvrde da se tajna naše  dugovečnosti krije u "robotima za seks".

- Seks-roboti trebalo bi da budu poželjniji, strpljiviji, uvek željni i skloniji altruizmu od svoje ljudske konkurencije. Uz sve to, raspolagaće seksualnim znanjima prikupljanim hiljadama godina i biće opremljeni neverovatnim napravama. Pružaće neverovatan kunilingus, vrhunski felacio, nežno ljubljenje koje dovodi do delirijuma, masažu G-tačke i veštu "mužu prostate". Plus, imaće više od 2000 varijacija koitalnog ritma - piše na sajtu.

Mnogi se u ovom trenutku pitaju kada ćemo te robote moći da nabavimo, a naučnici sa Viktorija Univerziteta tvrde da bi robotske prostitutke i žigola na tržištu trebalo očekivati do 2050. godine.

(Index.hr / Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    12. novembar 2012 | 01:25

    Ipak nece moci nikad da zamene taj osecaj kao kad si sa pravom devojkom, to je sigurno, kakva je svrha zadovoljavati seksualne potrebe sa gomilom elektronike i metala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA