2

NE USPEVATE DA NAĐETE DEČKA? Možda je stvar u donjem vešu

Žensko donje rublje predstavlja jedan od najvećih muških fetiša i potrebno je biti prilično oprezan pri kupovini, jer u suprotnom, namere jedne dame mogu biti potpuno pogrešno protumačene

Nažalost, većina muškaraca ne nalazi da su slatke pamučne gačice seksi

S obzirom na to da mnoge žene donji veš kupuju sa namerom da bi bile što više seksi svojim muškarcima, nije loše saznati kako to izgleda iz njihovog ugla. Jedan britanski lanac robnih kuća vodio se tom idejom i zato su anketirali muške kupce o noćnim morama što se tiče ženskog donjeg veša. Kako se pokazalo, odgovori su i više nego zanimljivi.

Uverljivo prvo mesto na top-listi ženskog donjeg veša nepodnošljivog muškarcima drže gaće u boji kože koje zatežu opušteni stomak i podižu zadnjicu. Baš poput onih iz filmova o Bridžet Džouns. Verovali ili ne, čak 68% muškaraca se užasava takvih gaćica, jer ih isuviše podsećaju na njihove neudate baba-tetke.

Dobar deo muške populacije nije ljubitelj ni uobičajene kombinacije beli brus – bele gaćice, jer im to o dami govori da je dosadna u krevetu i da će s njom vrlo teško rasplamsati sopstvene strasti. Ono što je zaista iznenađujuće jeste da su se na trećoj poziciji liste omraženog veša našle godinama obožavane tange! Muškarci ih jednostavno više ne vole, a naročito ne one koje izviruju van rubova pantalona.

Takođe, kad nose haljinu, suknju ili uske pantalone, dame bi trebalo da obrate pažnju na liniju gaćica koje se ocrtavaju baš tamo gde ne bi trebalo. Od ostalih stvari su apsolutno neprihvatljivi grudnjaci sa nekvalitetnim umecima, a veš sa šaljivim porukama uglavnom predstavlja stvar koja nikako ne spada u domen ni privlačnog, a kamoli seksepilnog.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Brushalter, Donji veš, Gaćice
Popularni komentari
  • A
    Alma Dusica Osmic

    a dečko se nalazi tako što prezentujemo odmah donji veš………maaaa daaa……e,a oni nemaju devojku zato što ne briju dlake na intimnim delovima,mislimmm!!!

  • d
    dexi

    Stvar je u mozgu!

foto dana