ŽUDE ZA ROMANTIKOM: Muškarci ne žele seks na prvom dejtu

Iako neće odbiti cure koje im ponude vruću akciju nakon prvog izlaska, modernim muškarcima to jednostavno više nije niti zanimljivo, niti dovoljno da bi je pozvali i drugi put

  • 0

Ranije su momci bili ti koji su očajnički pokušavali da sve što nosi suknju odvuku u krevet. Danas su stvari drugačije, tako da su žene te koje više nemaju problem da, kad im se neko dopada, "popuste" već prvo veče.

Čak se 50 odsto muškaraca ohladi ako im žena predloži seks nakon prvog sudara, dok će se zbog ovakve jedne ponude uvrediti svega 39 odsto pripadnica nežnijeg pola.

Što se drugih stvari na prvom romantičnom sastanku tiče, i muškarcima i ženama smeta kada je osoba s kojom su izašli aljkavo obučena. Iako lepota nije presudna za 96 odsto ljudi, većina se slaže u tome da je najgora stvar, kojom svakako nekoga koga ste upoznali putem društvenih mreža ili sajtova za upoznavanje možete da odbijete, lažan fizički opis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA