VODIČ ZA PRIVOĐENJE: Sedam saveta da se cura ne šokira kad vam dođe "na gajbu"

Ako želite da bez većih problema osvojite svoju novu curu i inspirišete je da poželi seks s vama, važno je da svoj životni prostor prikažete u najboljem svetlu

  • 0

Iskusni zavodnici znaju koje su to stvari na koje dame bez greške „padaju“. Zapravo, čitava tajna sastoji se u tome da se ona u vašoj sobi, stanu ili kući oseti prijatno i da joj bude udobno.

Urednost pre svega

Nije važno da li se baš svaka sitnica nalazi na svom mestu, to se od vas kao muškarca ni ne očekuje, ali ni u ludilu nemojte dovesti gošću ukoliko vam je sudopera krcata višenedeljnim prljavim sudovima, a smrdljive čarape rasute svuda po kući. Takođe, svu pornografiju sakrijte van videla!

Piće dobrodošlice

Šampanjac i preskupa vina predstavljaju totalni kliše na koji će retko koja devojka nasesti. Međutim, obavezno bi trebalo da u frižideru imate nekakvo osvežavajuće bezalkoholno piće, a ne bi bilo zgoreg ni da se u ponudi nađe i alkohol.

Hrana za posle

Dobri ljubavnici znaju da čovek nakon uspešne burne noći lako ogladni. Zato, potrudite se da nabavite materijal za sendviče ili makar nekakve grickalice.

Lepi maniri

Dame funkcionišu nešto drugačije nego muškarci, a da bi se opustile, potrebno im je da znaju gde se nalazi sve što im je potrebno. Obavezno joj provedite stanom i pokažite gde su toalet i kuhinja. Isto tako, ne bi bilo zgoreg da u kupatilu imate i malu kantu za đubre, jer sigurno ne želite da se zbuni jer ne zna gde bi bacila vaticu nakon skidanja šminke ili neki drugi predmet za ličnu higijenu.

Posteljina

Ženama nije važno da li su pitanju skupocene svilene ili satenske navlake, već da je sve čisto. Takođe, imajte na umu da njima posteljina s omiljenim strip junacima ili obeležjima fubalskih timova najčešće nije nimalo seksi, a o vama im govori da ste pomalo nezreli.


Atmosfera

Većina dama obožava romantično vođenje ljubavi pod svećama, a mnoge bi se oduševile i ružinim laticama posutim po krevetu. Ipak, za prvi put nemojte izigravati Kazanovu i svoj ambijent ukrašavati na taj način, jer bi se ona osećala pod pritiskom da mora da spava s vama, što bi je zapravo ohladilo.

Kondomi

Vaša je obaveza da imate svu neophodnu zaštitu pri ruci. Nemojte čekati na to da vas ona podseća, već joj dokažite da ste odgovorna osoba koja ne želi ništa da prepusti slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA