PEKAR, LEKAR, APOTEKAR: Zanimanje otkriva kakav je muškarac u seksu

Opsežnim istraživanjem otkriveno je da zanimanja otkrivaju mnogo toga o muškim seksualnim sposobnostima

  • 5

Vrlo zanimljivo istraživanje internet portala “Redbook” otkriva da profesija za koju se opredelio neki od pripadnika jačeg pola može dosta reći o tome kakve su njegove ljubavničke sposobnosti.

 

- Dobijeni rezultati imaju smisla. Na primer, ako je muškarac mehaničar i dane provodi proučavajući i popravljajući najrazličitije mašine, prirodno je da će znati kako da istražuje i dodiruje žensko telo - objašnjava seksualna terapeutkinja Linda de Vilers.

 

 

Evo šta zanimanje muškarca otkriva o njegovim seksualnim sposobnostima:

Muškarci u uniformi

 

Kako je pokazalo istraživanje, policajci, vatrogasci, vojnici, piloti i ostali muškarci koji nose uniformu veoma su vešti u krevetu. Veoma im je važno da žena bude zadovoljena, a ispitanice koje su u vezi s nekim od njih ističu da su im je seksualni život odličan ili vrlo dobar. Jedino što im nedostaje jeste malo više avanturizma u krevetu.

Lekari

 

U krevetu su, kako pokazuje istraživanje, vrlo nežni i romantični. Dobri su u oralnom seksu, ali loši u predigri. Mana im je i ta što seksualni odnos s njima traje prilično kratko. Ipak, dobra vest je to što održavaju vrlo redovan i aktivan seksualni život.

 

Prodavci

 

Seks žele svaki dan, a obožavaju igranje uloga, kao i korišćenja seksi igračaka. Ne vole kada im žena odbije seks i spremni su da je dugo nagovaraju da pristane. Kao ljubavnici zanju da budu pomalo naporni, a seks sa njima ponekad prekratko traje.

Radnici u fabrici

 

Žene koje su bile ili i dalje jesu u romantičnom odnosu s radnicima u fabrici (nezavisno o njihovoj poziciji na poslu) kažu da ti muškarci, nažalost, nisu baš najveštiji ljubavnici. Seks em nije čest, a pritom i ne traje dugo. Ipak mora im se priznati da seks s njima zna da bude prava avantura.

 

Učitelji i profesori

 

Oni teško prihvataju odbijanje seksa, a žele ga često. Tačnije, svaki dan! Jako su dobri u predigri, ali seks s njima ne traje dugo. Vole da se maze nakon vođenja ljubavi, što se ženama jako dopada.

Umetnici

 

Dame koje su ih isprobale kažu da su neverovatni ljubavnici, koji i te kako znaju kako da zadovolje ženu. Jako su dobri u predigri, a veliku pažnju posvećuju tome da partnerka doživi barem jedan orgazam. Nedostatak im je to što ponekad zapadaju u razdoblja kada su potpuno nezainteresovani za seks.

 

Menadžeri

 

Kako je pokazalo istraživanje, menadžeri su vrlo dobri ljubavnici i, začudo, vole da se maze. Dobri su u oralnom seksu, ali samoj predigri posvećuju vrlo malo pažnje. Ponekad se čini da im je važnije sopstveno zadovoljstvo nego užitak njihove drage.

Arhitekte i inženjeri

 

Njihove partnerke kažu da su vrlo kreativni i maštoviti ljubavnici. Vole seksi igračke i trude se da zadovolje ženu. Jedina im je mana to što se ponekad toliko zanesu predigrom da žena nakon nekog vremena izgubi volju.

 

Mehaničari

 

Istraživanje pokazuje da su najbolji u oralnom seksu, još bolji u predigri, jer znaju kako treba dodirivati žensko telo. Seks bi imali više od dva puta nedeljno, a mana im je što neretko odmah nakon seksa utonu u san.

 

(Tportal.hr; Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eto tako

    23. novembar 2012 | 04:38

    A gde su soferi ?

  • HooK

    23. novembar 2012 | 13:59

    Ispade da su svi muškarci ODLŽIČNI u krevetu, niko loš nije... Da nije ovo istraživanje sprovela neka zagorela bakuta?

  • Someone

    23. novembar 2012 | 15:48

    I vi stvarno vjerujete u ovo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA