ŠTIKLE NISU SAMO SEKSI: Visoke potpetice garantuju orgazam

Uprkos tome što dugotrajnije nošenje vrtoglavo visokih štikli može ostaviti negativne posledice na žensko zdravlje, Kristijan Lubuten smatra kako su sve muke apsolutno vredne toga

  • 1

Visoke potpetice predstavljaju predmet obožavanja svih onih koji nisu potpuno operisani od dobrog modnog ukusa. Osim što izdužuju noge, štikle ih čine pravim predmetom požude kod muškaraca. Zato i ne čudi što većina pripadnika jačeg pola, koji možda ništa ne znaju o ženskoj modi, obožavaju kad vide svoje devojke i supruge na seksi potpeticama.

Ipak, ako je verovati slavnom dizajneru Kristijanu Lubutenu, visoke pete imaju i jedan daleko jači efekat na dame koji ih nose, na njihov libido.

- Razgovarao sam nedavno sa jednom naučnicom koja mi je objasnila kako nošenje visokih peta jača žensku seksualnu želju, pošto se naša stopala u potpeticama nalaze u istom položaju kao i za vreme orgazma. Stoga, kad stavljate svoju nogu u cipelu sa visokom petom, vaše telo to registruje kao potencijalnu pripremu za orgazam – tvrdi ovaj legendarni mađioničar za cipele.

Iako trenutno najprodavaniji model Lubutenovih cipela ima petu od 15 centimetara i može ostaviti negativne posledice na zdravlje, Francuz smatra kako su sve te nedaće vredne neverovatne količine seksepila kojem se nijedan drugi oblik obuće ne može približiti. Budući da se ovaj gospodin već više od 20 godina bavi prodajom cipela, a za to je vreme prodao preko 600.000 pari, sigurni smo da zna o čemu govori.

Ako nakon svega niste uvereni u ove tvrdnje da visoke pete pomažu ženskom libidu, budite sigurni u jedno - svakako ne odmažu seksualnom potencijalu vašeg muškarca.


(metro-portal.hr; Telegraf.rs/Foto: Fineart)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmmm

    27. novembar 2012 | 20:00

    NAUKA TVRDI DA KOD ŽENA NOSI ŠTIKLE SA VISOKOM POTPETICOM DOLAZI NAROČITO DO IZRAŽAJA MIŠIĆI LISTA NOGE ŽENE KAO KOD TRČANJA.OVO BUDI KOD MUŠKIH NEKE NAGONE IZ PROŠLOSTI I POJAČAVA ŽELJU JER SE MISLI DA SU NEKAD MUŠKI DA BI OSVOJILI ŽENU MORALI DA JE JURE DOBRO VREMENA I SAVLADAJU SVOJOM KONDICIJOM I IZDRŽLJIVOSTI (ČESTO I KOD MNOGIH DRUGIH VRSTA SISARA)I TAKO POKAŽU ZVOJU VITALNOST I KONDICIJU (A I ŽENE) ŠTO JE OBEĆAVALO NAPREDNIJE POTOMSTVO.(A ZA OSEĆAJ KOD ŽENA..... TO MORATE ŽENE PITATI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA