KAD MUVANJE KRENE PO ZLU: Najgori dejtovi svih vremena

Otići na prvi romantični sastanak s nekim skoro uvek predstavlja stres za obe zainteresovane strane. Međutim, ponekad zbog pogrešnog izbora partnera možete izaći i u vestima

  • 0

Evo šta se desilo ljudima koji nisu baš najbolje poznavali osobe s kojima su pristali da se vide u romantičnom kontekstu.

Ako ne kažeš da si mi dečko, iskasapiću te

Efren Molina i Džilijan Martone s Floride imali su poprilično normalan prvi sudar. Sve se lepo razvijalo, pa su nakon večere otišli kod njega kući. Međutim, kada je Efren odbio svojim ukućanima da kaže da mu je Džilijan devojka, ona ga je napala nožem. Srećom, uspeo je da je savlada i pozove policiju. Devojka, umesto poziva na drugi spoj, čeka da joj sudija odobri kauciju kako bi mogla da izađe iz pritvora.

Vodim te na ručak, pa ću ti opljačkati stan

Keli Galbrajt veoma je pogrešila kada je pristala da izađe na sudar s Entonijem Maldanadom. Dok su ručali u restoranu, njegov prijatelj opljačkao je Kelin stan. Za to vreme, kao pravi džentlmen, Entoni je ukrao njen mobilni telefon i ostavio je da sama plati račun za ručak.

Ludo i brzo

Lea Gibs upoznala je Adama Mintona preko Fejsbuka. Umesto planirane romantične vožnje gradom, Adam je zastao u jednoj prodavnici, opljačkao je, a onda ju je prisilio da ga brzo odveze sa mesta zločina. Prava romantika!

Policijska potera

Kada pomislite na sastanak naslepo, pada vam na pamet neugodna tišina, nedostatak tema za razgovor, još manje privlačnosti i neprijatan rastanak uz saznanje da se nikada više nećete sresti. Međutim, jednoj neimenovanoj mladoj ženi prijatelj je namestio slepi sudra sa izvesnim Adamom Čajldsom. Dogovor je bio da je on provoza na svom motoru. Umesto prijatne vožnje, ispostavilo se da je Adam potpuni ludak koji je počeo da prolazi kroz crveno svetlo i jurca po celom gradu. Sve se završilo policijskom poterom.


(Index.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA