6

NEVERNA SI BILA: Devet meseci na drvetu čeka da mu se žena izvini

Jedan Indijac devet meseci živi na drvetu i odbija da siđe sa njega jer čeka da mu se izvini supruga koju je zatekao u krevetu sa drugim muškarcem

Dok se preljubnica ne izvini, on sići neće (foto: taazaedition.com)

Mladi muškarac, poznat samo kao Sandžej (25), iz varošice Ramgaon koja se nalazi blizu Varanasija na severu Indije, popeo se na drvo u martu ove godine nakon što je zatekao svoju suprugu u kompromitujućoj pozi s komšijom u njihovom domu u Bombaju, prenosi britanski “Telegraf”.

Par se vratio u svoju varošicu kako bi rešio problem, a kada je žena odbila da se izvini i insistirala da se vrati u Bombaj, mladić se iz protesta popeo na drvo. Njegova majka Kušma Devi rekla je lokalnim medijima da je on pokušavao da se ubije kada su ga rođaci terali da siđe.

– On jede i spava na drvetu, a čak tamo obavlja i nuždu. Uvek idemo kod njega i pitamo da li mu nešto treba – rekla je ona.

Portparol okružne policije rekao je da čovek nije uradio ništa loše i da policija neće intervenisati. Njegova žena se vratila svojim roditeljima i odbila je molbe muževljeve porodice da mu se vrati.

(Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Brak, Inđija, Preljuba, Protest
Popularni komentari
 • A
  Aleksandar

  Brale bolje ti sidji sa drveta, nema leba od tvog bojkota al dobra je ideja hahaha :D

 • A
  ArKoo

  Ma čovječe sidji sa drveta i je*i joj mater :D

 • D
  Dragan

  Napravila ga majmunom :D

foto dana