GOLA SVADBA: Zaljubljeni nudisti venčali se bez odeće

Većina budućih nevesti muku muči oko odabira prave venčanice, cipela, asesoara, izboru haljina za deveruše, a ni mladoženjama nije lako odabrati odelo. Ovaj par nije imao tih problema, venčali su se potpuno goli pred podjednako nagim zvanicama

  • 0

Novozelanđani Nik i Vendi Love prošle subote venčali su se u nudističkom klubu, na ceremoniji kojoj je svih 120 gostiju prisustvovali potpuno goli. Jedino su neki, zbog jakog sunca i vreline, na glavi imali šešire sa širokim obodom.

Ipak, tokom svečane večere zvanice su za stolom sedele odevene, a plesni podijum mogli su da osvajaju po volji. Polovina njih odlučila se da zaigraju golišavi. Svi su dobili fotografije sa venčanja i to i u obučenoj i u nagoj varijanti.

Nik je bio taj koji je Vendi još pre šest godina nagovorio da prigrli naturalistički, odnosno nudistički stil života.

- To je bila jedna od prvih stvari koje mi je rekao o sebi: “Ja sam nudista. Šta misliš o tome?” Znala sam da ću u nekom trenutku to morati makar da probam – ispričala je Vendi, koja se danas golišava oseća poput ribe u vodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA