SEKS ZA VREME MENSTRUACIJE: Uz malo opreza, odlična ideja

Zadovoljstvo u vođenju ljubavi mnoge parove čini zavisnim od ove aktivnosti i zato ponekad ne mogu da se suzdrže ni tokom “onih dana”. Evo šta bi sve trebalo da znate o seksu za vreme menstruacije

  • 9

Mnogim seksualno aktivnim ženama mesečni ciklus je mrski neprijatelj. Međutim, nije mali broj muškaraca kojima uopšte ne smeta da vode ljubav u periodu kada njihova partnerka ima menstruaciju.

Evo šta bi sve trebalo da imate na umu ukoliko želite da imate seks tokom ovih dana.

Zaštita pre svega

Ko kaže da ne možete da ostanete u drugom stanju za vreme menstruacije? Par bi pred svako vođenje ljubavi trebalo da preduzme neophodne mere opreza. Toga se treba pridržavati i kada žena ima menstruaciju. Seks za vreme ciklusa, ukoliko ga praktikujete bez kondoma, ne samo da može da dovede do neželjene trudnoće,  već  u ovom periodu mogu mnogo lakše da se prenesu određene infekcije i polno prenosive bolesti.

Higijena

Čistoća je nešto o čemu oboje morate da vodite računa. Za neke muškarce sama ideja krvi predstavlja nešto veoma strašno. Ako želite da vodite ljubav tokom tog perioda, pobrinite se da oboje budete čisti. Istuširajte se, a pre nego što krenete u krevet, žena obavezno mora da promeni uložak. Pripremite nepromočivi čaršaf, koji će sprečiti da tečnost probije na krevet.

Ritam

Menstrualni grčevi su uobičajeni tokom prvih dva dana menstruacije. Seks tokom tog vremena može ponekad da bude veoma bolan za ženu. To je zato što je reproduktivni sistem slab, a proboj hemoglobina dovodi do grčenja mišića stomaka. Zato, ljubav vodite polako i ne eksperimentišite previše s pozama u kojima je žena gore.

Lekoviti orgazam

Stručnjaci tvrde da jedan dobar orgazam za vreme menstruacije može da posluži bolje od ma kakvih lekova protiv bolova. Podsticanje orgazma direktno utiče na reproduktivni sistem, mišići se opuštaju, a zahvaljujući lučenju hormona sreće, celo telo se relaksira i bolovi nestaju kao rukom odneseni.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jarac

    20. januar 2013 | 15:32

    Crveno jest da privlaci bika... ali ne i u ovom slucaju

  • :-)

    10. oktobar 2015 | 07:40

    Mozee moze zena zatrudnitti za vreme menzisa i to vrlo lako.prosla.sam.kroz to i zatrudnila.sam tokom menzisa

  • ;P

    20. januar 2013 | 19:12

    Ovo je ono "Prodji samnom kroz crveno" :) :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA