Šest stvari koje žene ne mogu da podnesu kod muškaraca

Razlike među polovima su oduvek bile očigledne, ali postoje neke stvari koje se nikada neće promeniti i koje su oličenje duboke razlike među muškarcima i ženama

  • 4

Psihološke razlike između muškaraca i žena nikada se neće svesti na manji nivo. Postoje mnoge stvari koje muškarci mrze kod žena, ali i obratno, a konflikt među njima jednostavno ne jenjava. Jedino što i jednima i drugima preostaje jeste da sve to prihvate kao činjenicu i tako smanje sebi muke u vezi, kojih se, u suprotnom, neće nikada rešiti.

Evo nekoliko stvari koje dame naprosto ne mogu da podnesu kod svoje jače polovine:

Prljav dom

Ovo je jedna od najgorih stvari koja je kod muškaraca urođena, a žene je naprosto mrze! Muškarci ne vole da čiste svoju sobu i uživaju da razbacuju svoju odeću, čarape, hranu i ostale stvari svuda po kući. Zbog ovog problema dame neretko znaju žestoko da se posvađaju sa svojim partnerom.

Neurednost

Muškarci ne vole da se briju, pa tako često znaju da se zapuste i po sedam dana. Takođe, isuviše su lenji da bi se tuširali ili prali kosu svaki dan, a znaju i da po nekoliko dana ne menjaju donji veš. Pripadnicama nežnijeg pola od tih njihovih navika naprosto se diže kosa na glavi.

San kao kod bebe

Jači pol ima dubok san. Muškarac uopšte neće ni primetiti da je njegova draga probdela čitavu noć čekajući trenutak kada će prestati sa hrkanjem. Žene su, s druge strane, svesnije dok spavaju. Ukoliko muškarac drema ceo dan, naročito tokom vikenda kada žena želi slobodno vreme da iskoristi za partiju nežnosti, to može da izazove pravu eksploziju svađe.

Nedostatak romantike

Da! Ovo je još jedna stvar koju žene mrze kod muškaraca. Oni uživaju u tome da budu neromantični, jer im upravo to jača ego. Većina muškaraca ne voli da izražava svoja osećanja i mogu da prođu meseci dok se ne sete da ponovo kažu svojoj dragoj "volim te".

Fudbal

Muškarci vole fudbal, dok žene od te same pomisli dobijaju ospice. A kako i ne bi kada, pored sve seksi odeće koju su baš to veče obukle, oni ne obraćaju pažnju na njih zbog televizijske utakmice!?

Video-igre

Većina parova zna da se posvađa upravo zbog toga što muškarci vole video-igre. U stanju su da provedu čitav vikend s društvom igrajući igrice, i žene naprosto ne mogu ništa da urade da bi se to promenilo.

( Tamara Milić / zenstvena.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "stoka"

    12. februar 2013 | 13:31

    Ima istine u tome,donekle..na primer,ne gledaju svi muskarci fudbal,i mnogima je draze da raspale partiju neznosti sa zenom nego da bleje u tv i igrice....taj vid "macho" tipa koji smrdi inace odumire,osvrnite se malo,nije tako strashno

  • wawild

    12. februar 2013 | 13:35

    dobro bas za fudbal i igrice se ne bih složila...ima mnogo djevojka koje to vole..evo ja...prije svega fudbal pa onda momci i ostalo :D

  • bosanac

    13. februar 2013 | 00:58

    Sa posljednja 4 nemam nikakav problem, mislim mogu se promijeniti zbog ljubavi. Medjutim, prva dva su zaista veliki problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA