Frizura razotkriva kakvi ste u seksu

Ukoliko ste mislili da je svejedno kakvu frizuru imate i kako je ljudi oko vas doživljavaju, prevarili ste se! Kosa otkriva da li ste skloniji maženju ili više volite divlji seks

  • 0

Nije svejedno da li volite puštenu, dugu, kratku ili kosu vezanu u rep, jer svaka vrsta frizure govori nešto o vašim osobinama, ali i vašoj seksualnosti. Žene vole da kombinuju veliki broj frizura, ali ih opisuje upravo ona koju najčešće i nose. Pa da vidimo, da li ste vatrena lavica ili nešto smernija koketa?

Kosa podignuta u rep

Iako se drugima možda čini da su žene koje vole kosu podignutu u jednostavni rep pomalo nevine, stručnjaci tvrde da su upravo ove dame poprilično odvažne u krevetu. Stvar je u tome da otkrivanje lica i očiju, umesto skrivanja, pokazuje da se radi o ženi koja ima mnogo seksualnog samopouzdanja.

Kosa podignuta u punđu

Devojke koje vole ovu frizuru uživaju u muškoj pažnji. Vrat je najsenzualniji i veoma privlačan deo ženskog tela, a njegovo otkrivanje je podsvesni način koketiranja sa suprotnim polom. Idealna predigra za vas je ispijanje pića kroz slamčicu, dobacivanje i primanje intenzivnih pogleda punih strasti, kao i duboki senzualni poljupci. Vi ste svesne svoje seksualnosti i znate njome da baratate kao svojim najvernijim oruđem.

Uvek uredna i sređena

Ako vam je stalo do toga da vam kosa uvek izgleda uredno, čak i kada ste u trenucima opuštanja, i ako preferirate uredne podignute frizure, to znači da volite red, pa čak i u ljubavnom i seksualnom životu. Vi znate što volite i želite da to tako i ostane, bez prevelikog eksperimentisanja. Vi ste, zapravo, najsrećniji kada vodite reč, pa tako i u seksu.

Kratka kosa

Žene koje imaju hrabrosti da nose veoma kratku kosu znaju ko su i šta žele u životu. One su originalne i ne žele da prate većinu. Takve su i u krevetu, spremne na apsolutno sve. Ako im se može, biće prave đavolice koje će muškarca vezati maramom za krevet, a potom ga zadirkivati jezikom. Isto tako, ukoliko nisu "za", jasno će mu dati do znanja da sve što večeras može da dobije je malo maženja u krevetu.

Raspuštena, slobodna i divlja kosa

Ako volite da nosite raspuštenu kosu i onaj blago valoviti, pomalo raščupani izgled, to znači da vam je ugodno u vlastitoj koži. Vi ste verovatno veoma opuštena i bezbrižna osoba kako po pitanju života, tako i po pitanju ljubavi i seksa. Vi se prepuštate uraganu strasti bez ikakvog straha ili razmišljanja. Ako vam dođe želja za tim, prepustićete se "činu" gde god i kad god vam to padne na pamet. Moglo bi se reći da ste vi san svakog muškarca, no ponekad treba stisnuti kočnicu, posebno ako je reč o nedavno započetoj vezi. Ne želite  odmah da ga uplašite, zar ne?

Bob – spolja hladna, iznutra vrela

Žene koje nose ovu frizuru imaju klasičan elegantan stil, dobro se razumeju u modu i trenutna zbivanja u svetu. Vole red i preciznost i mogu delovati pomalo hladno. Ipak, prava je istina veoma daleko od toga, pa se tako ispod njihove hladne spoljašnosti krije užarena unutrašnjost. Onaj ko probije njihovu zaštitnu ljusku mogao bi se poprilično iznenaditi drugom osobom koja se budi kada padne noć.

( Tamara Milić / Žena.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA