Šta ako sretnete bivšeg dečka s novom devojkom?

Nedavno ste raskinuli vezu i baš u trenutku kada ste mislili da ste ga preboleli, srećete ga u društvu nove cure

  • 2

Susret s bivšim dečkom i njegovom novom devojkom predstavlja neprijatnu situaciju za sve troje. Najpametnije je da, u datom trenutku, uradite sve kako bi stvar bila što manje neugodna.

Smešite se

Čak i ako vam se plače, nabacite svoj najbolji osmeh i glumite da je sve u redu. Samo nemojte da preterujete, jer ako budete previše srećni i oduševljeni, svi će znati da glumatate.

Smirite se

Ovo je stresna situacija i za one najsmirenije. Javljaju se osećanja za koje nismo ni znali da postoje, a samim tim i nervoza. Iz situacije ne možete pobeći, pa jednostavno duboko udahnite i odradite to kao intervju za posao. Samo smireno i staloženo.

Nemojte da budete zavidni

Znamo da biste je najradije zveknuli torbom po glavi ili barem kritikovali njen način ponašanja, ali to vam neće pomoći. Budite pristojni i ponašajte se kao da vam je sasvim svejedno.

Hvalite se

Sve što je dobro u vašem životu naglasite i preuveličavajte do mile volje. Samo pazite da, ipak, ne delujete previše bahato, jer će biti jasno o čemu se radi.

Krenite prvi

Odglumite da imate drugi dogovor i pođite pre nego oni uspeju da izgovore da je vreme da se krene kući. Lepo ih pozdravite i kažite da vam je drago što ste je upoznali. Delovaće kao da ste stvarno krenuli dalje, čak i ako niste.


( Tamara Milić / Index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA